Hollywood'un en uzun ve kısa evlilikleri

Güncelleme Tarihi:

Hollywoodun en uzun ve kısa evlilikleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bruce Willis ile Demi Moore'un 11 yıllık evlilikten sonra geçtiğimiz hafta boşanmaya karar vermeleri, Hollywood'un en sadık ve en çabuk boşanan çiftlerini gündeme getirdi. Buna göre Hollywood'da en sadık çift, tam 55 yıldır aynı yastığa baş koyan ünlü aktör Charlton Heston ile eşi Lydia Clarke olarak biliniyor. Rekor düzeyde çabuk boşanan çift ise Rudolf Valentino ile ilk eşi Jean Acker. Bu çift, anlaşamayacaklarını anlayıp nikahtan 23 saat sonra boşanmak için girişimde bulunmuşlar.

EN UZUNLAR

Charlton Heston-Lydia Clarke (55 yıl), Angela Lansbury-Peter Pullen Shaw (49 yıl), Ronald Reagan-Nancy Davis (47 yıl), Kirk Douglas-Anne Buydens (45 yıl), Larry Hagman-Waj Alexon (44 yıl), Gregory Peck-Veronique Passani (43 yıl), Paul Newman-Joanne Woodward (40 yıl), Walter Mathau-Carol Saroyan (39 yıl), Jack Lemmon-Felicia Farr (36 yıl), Bill Cosby-Camille Hanks (34 yıl), Billy Crystal-Janice Goldfinger (28 yıl), Michael Caine-Shakina Baksh (25 yıl), Sean Connery-Micheline Roquebrune (24 yıl), Peter Fonda-Becky McGhane (23 yıl), Sidney Poiter-Joanna Skimus (22 yıl), Meryl Streep-Don Gummer (20 yıl).

EN KISALAR

Rudolf Valentino-Jean Acker (23 saat), Dennis Hopper-Michele Phillips (8 gün), Katherine Hepburn-Odgen Smith (18 gün), Gloria Swanson-Wallace Beery (3 hafta), Ernest Borgnine-Ethel Merman (24 gün), Burt Lancaster-June Ernst (1 ay), Drew Barrymore-Jeremy Thomas (39 gün), Glenn Ford-Jeany Baus (56 gün), Sammy Davis Jr-Loroy White (63 gün), Lana Turner-Fred May (3 ay), James Caan-Sheila Ray (3 ay), Lana Turner-Artie Shaw (4 ay), Ava Gardner-Artie Shaw (7 ay), Ava Gardner-Mickey Rooney (16 ay), Marisa Barenson-Jim Randal (18 ay).

Rekortmen Ben Hur

Charlton Heston, 11 Oscar ödüllü Ben Hur filmiyle yıllar önce bir rekora imza atmıştı. Hollywood'un ünlü aktörü, 55 yıllık eşi Lydia Clarke ile bir evlilik rekorunun da sahibi...

23 saatlik bir şey Beyazperdenin yaşamı efsaneleşmiş en çekici erkeklerinden kabul edilen Rudolf Valentino ile ilk eşi Jean Acker, en kısa süre evli kalma rekorunun sahibi. Çift, nikahtan 23 saat sonra anlaşamayacaklarını anlayıp boşanmak için hemen girişimde bulunmuş.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!