Hollywood yıldızlarına nazar değdi

Güncelleme Tarihi:

Hollywood yıldızlarına nazar değdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2006 10:52

Hollywood'un ünlü yıldızları, son günlerde sağlık problemleri yaşıyor. İnternetteki “people” ve “imdb” sitelerinde yer alan haberlere göre sinema dünyasının ünlü oyuncularına nazar değdi. Halle Berry, Ben Affleck ve Sandra Bullock'ın oyuncu eşi Jesse James'in yolları son günlerde sık sık hastanelere düşüyor.

Haberin Devamı

Sağlık sorunu yaşayan ünlüler arasında “X-Men” serisinin üçüncü ve son halkası “X-Men: The Last Stand” için promosyon çalışmalarını sürdüren Halle Berry de bulunuyor. Amerikan donanmasına ait bir gemide promosyon gezisine çıkan Berry, burada düzenlenen akşam yemeğinde karides yedi.

Yemekten sonra aniden fenalaşan sanatçının, besin zehirlenmesi geçirdiği anlaşıldı. Halle Berry, gerekli müdahale yapıldıktan sonra amiralin kamarasında 2-3 saat dinlenerek kendine gelebildi.
  
BEN AFFLECK HASTANEYE KALDIRILDI
 
Ünlü aktör Ben Affleck'in sıkıntısı ise dayanılmaz migren ağrıları...

Migren ağrısı çeken ünlü aktör, gece yarısı eşi Jennifer Garner tarafından Boston'daki bir hastanenin acil servisine getirildi.

Aktörün basın sözcüsü, Affleck'in, Mt. Auburn Hastanesi'nin acil servisine migren şikayetiyle kaldırıldığını belirterek, hastanede gerekli tedavisi yapılan Affleck'in birkaç gün de evinde dinleneceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Çiftin, 6 aylık kızları Violet ile birlikte Affleck'in yönettiği ilk film olan “Gone, Baby, Gone” için Massachusetts eyaletindeki Cambridge'de bulundukları ifade edildi. Boston'lı yazar Dennis Lehane'ın öyküsünden sinemaya aktarılan filmde, Morgan Freeman, Ed Harris, Michelle Monaghan ve Ben Affleck'in kardeşi Casey Affleck rol alıyor.
  
BULLOCK'IN EŞİ KAZA GEÇİRDİ
  
Ünlü aktris Sandra Bullock'ın oyuncu eşi Jesse James de katıldığı araba yarışında kaza geçirdi.

“Outlaw Figure 8” adlı yarışta kaza geçirmesine rağmen otomobiline dönerek ikinci gelen James'in omzunu kırdığı ve tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!