Hollywood derin bir nefes aldı

Güncelleme Tarihi:

Hollywood derin bir nefes aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2008 15:00

Hollywood'da, senaryo yazarlaıın üç aydır süren grevi yüzündentehlikele giren Oscar töreninin yapılması kesinleşti.Amerikan Yazarlar Sendikası, yazarlarla stüdyolar arasında üç yıllık bir anlaşma yapılmasını onayladı.

Haberin Devamı

Yazarlar Birliği'nin Batı kolu başkanı Patric Verrone, anlaşmanın 10 bin 500 sendika üyesinin katılacağı oylamanın ardından yazarların çarşamba gününden itibaren işe dönebileceğini söyledi. Anlaşmaya göre, yazarlar dijital-medyadan pay elde edebilecek. Yazarların çarşamba günü işbaşı yapması durumunda, 'Desperate Housewives', 'The Office', 'CSI' ve 'Two And A Half Men' gibi rating devi dizilerin mart sonunda yeni bölümleriyle ekrana geleceği söyleniyor.

'Heroes' ve '24' gibi daha büyük bütçeli dizilerin yapımcıları ise, sezonun mayıs sonunda bitecek olması sebebiyle bu dizilerin çekimlerine birkaç bölüm için yeniden başlanmasını gereksiz bir harcama olarak görüyor. Bunun yerine, diziler 2008 sonbahar sezonunda kaldıkların yerden devam edecek ve bu sezonda yarım kalan olaylar önümüzdeki sezonda çözülecek.

Haberin Devamı

İŞTE BU YILIN OSCAR ADAYLARI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!