Hızlıydı Volkan'ı ailesinden kopardı

Güncelleme Tarihi:

Hızlıydı Volkanı ailesinden kopardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2014 02:37

Volkan Nuhoğlu’nun Cihangir’de kebap restoranı vardı. Gece yemek siparişi geldi. Motosiklete bindi, Karaköy’den inerken bir otomobil hızla çarptı. Oracıkta can verdi. Can alan sürücünün tek derdi alkollü olduğu için polis çevirmesinden kaçmaktı. Hız yaptı, hem Volkan’ı aldı, hem de geride gözü yaşlı bir aile bıraktı.

Haberin Devamı

İSTANBUL Karaköy’de Kemeraltı Caddesi’nde önceki gece 01.45’te korkunç bir kaza meydana geldi. Karaköy’deki polis çevirmesinden kaçmak için birden hızlanan Faik A., motosikletiyle önünde seyreden Volkan Nuhoğlu’na (29) çarptı, ardından da yol kenarındaki park halindeki bir otomobile... Motosiklet sürücüsünü kanlar içinde yerde yatarken gören Faik A. otomobilini bırakıp kaçtı. Ağır yaralanan Nuhoğlu, kaza yerinde yapılan kalp masajına rağmen yaşamını yitirdi. Kaçan sürücü de kazadan 1.5 saat sonra yakalandı. Olay yerinde kasis olduğunu ve ‘kasis uyarı levhası’ olmadığını belirten çevre sakinleri, “İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı” dedi. Kazaya karışan otomobilin uygulama yapan polisten kaçtığını ifade eden Volkan Nuhoğlu’nun eniştesi Suat Şahin de “Sürücü polis çevirmesinden kaçıyor. Levha dahi olmayan kasiste duramıyor. Volkan’a çarpıyor. Bu kasis olmasaydı, kaza olmayacaktı” dedi.

Beyaz otomobil sürüklüyor, kaçıyor

Haberin Devamı

KAZA güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, Volkan Nuhoğlu yönetimindeki motosikletin kasisi aştıktan sonra sağ şeritten sol şeride geçtiği görülüyor. Bu arada beyaz renkli bir otomobil tramvay yolundan hızla geçiyor. Kameralara, aracın Nuhoğlu’na çarptığı yansımıyor. Ancak, motosikletle beraber Nuhoğlu’nun beyaz otomobilin önünde sürüklenmesi ve beyaz otomobilin sağ farının kırık olduğu fark ediliyor. Kazanın ardından beyaz renkli otomobil sürücüsü kaçıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!