Hızlı ve Öfkeli’de Mia'nın ağabeyi ve Letty'nin sevgilisi kim?

Güncelleme Tarihi:

Hızlı ve Öfkeli’de Mianın ağabeyi ve Lettynin sevgilisi kim
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 11:03

Hızlı ve Öfkeli sahneleriyle olduğu kadar oyuncuları ve karakterleriyle de dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu Vin Diesel, suç şebekesinin başı olan Mia'nın ağabeyi ve Letty'nin sevgilisini hayat veriyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli’de Mia'nın ağabeyi ve Letty'nin sevgilisi olan karakterin ismi ne?

Haberin Devamı

Hızlı ve Öfkeli bir Amerikalı yasadışı sokak yarışı ve silahlı soygun merkezli, aksiyon filmleri ve diğer çeşitli medya filmlerinden oluşan bir seridir. Universal Pictures tarafından dağıtılan ve ilk filmi 2001'de çıkan serinin başrollerini Er Ryan'ı Kurtarmak ve Pitch Black filminden tanınan Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez rol alıyor. Suç şebekesinin başı olan Mia'nın ağabeyi ve Letty'nin sevgilisi Dom’u canlandırıyor.

VİN DİESEL KİMDİR?

 Vin Diesel, Amerikalı oyuncu, yapımcı, yönetmen ve senaristtir. 1990'ların sonunda öne çıktı ve Er Ryan'ı Kurtarmak, Derin Karanlık, Hızlı ve Öfkeli, xXx, Riddick Günlükleri, Hızlı ve Öfkeli 4, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu ve Hızlı ve Öfkeli 6 Hızlı ve Öfkeli 7 gibi birçok Hollywood filmlerinde yer alarak dünyaca ünlü bir oyuncu oldu.

BAKMADAN GEÇME!