Hırsızlık zanlısı nikah masasında yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık zanlısı nikah masasında yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2009 17:58

Manisa'nın Ahmetli ilçe belediyesinde 3 hafta önceki hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı, İzmir'de evlenmek üzereyken nikah salonunda gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, Ahmetli Belediyesi'nde 14 Kasım'daki hırsızlık olayıyla ilgili yürüttüğü çalışma sonucunda, son zanlıyı da yakaladı.

Hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3 kişiyi, olaydan 10 gün sonra İzmir'in Dikili ilçesinde düzenlediği operasyonla yakalayan Manisa polisi, zanlı Ö.T'nin (31) de İzmir'in Karşıyaka ilçesinde evleneceği bilgisine ulaşarak, zanlıyı Karşıyaka Nikah Salonu'na giderken gözaltına aldı.

Polisin gözaltında evlenmesine izin verilen zanlı, nikahın ardından götürüldüğü Manisa Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlının gösterdiği yerlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu tespit edilen 2 adet ofis bilgisayarı, 2 adet dizüstü bilgisayar ile 1 adet sunucu (server) ve 1 adet bilgisayar monitörünün ele geçirdiği bildirildi.

Manisa'nın Ahmetli ilçe belediyesinde 14 Kasım'daki hırsızlık olayında, toplam 2 bin 150 lira ve 2 adet dizüstü bilgisayar çalınmış, polisin başlattığı soruşturma sonucunda, bölgedeki diğer belediye binalarına da girerek LCD TV, bilgisayar gibi elektronik eşyalarla, çeşitli miktarlarda para çaldıkları iddiasıyla A.A. (32), A.Ç. (33) ve İ.K. (35) tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!