Hırsızlar polisleri tongaya düşürdü

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlar polisleri tongaya düşürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2002 01:57

İstanbul'da 3 hırsız, kendilerini kovalayan sivil polisleri, ‘‘Bunlar banka soydu’’ diye ihbar etti. Polisler, soyguncu sandıkları meslektaşlarını yakalayınca hırsızlar kaçtı.

İlginç olay dün Eyüp'te yaşandı. Sivil polisler, bir otomobil hırsızlık şebekesinin üç elemanını takibe aldı. 3 hırsızın içinde bulunduğu 34 V 8763 plakalı lacivert Renault otomobil, dur ihtarlarına uymadı. Otomobili de polisin üzerine sürdü. Polisler bunun üzerine kaçmakta olan otomobile ateş açtı. Aracın camına kurşun isabet etti. Otomobil Ulukışla Caddesi'ne geldiğinde uyanık hırsızlar, cep telefonundan 155'i arayarak ‘‘Üç kişi Ulukışla Caddesi'ndeki bir bankayı soydu. Soyguncular şu an Şahin marka otomobille Edirnekapı istikametine doğru kaçıyorlar’’ diyerek peşlerindeki polisi hedef gösterdi. Bu sırada vatandaşların da polisi arayarak ihbarda bulunması üzerine tüm ekipler alarma geçti.

Anladılar ama geç kalındı

Ekipler, ihbar edilen polis aracını Rami Uluyol Caddesi'nde durdurdular ve soyguncu sandıkları sivil polisleri indirdiler. Sivil ekip otosundaki polislerin, ‘Biz de polisiz, takipteyiz’’ demesi de işe yaramadı. Çalıntı olduğu sanılan araçtaki gerçek hırsızlar ise el sallayarak olay yerinden uzaklaştı. Gerçek anlaşıldığında artık çok geçti. Ekipler, gerçek hırsızların peşine düştü ama yakalayamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!