Hırsız 215 kadın kilodu ile 68 sutyen çaldı

Güncelleme Tarihi:

Hırsız 215 kadın kilodu ile 68 sutyen çaldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 17:32

KARAMAN kent merkezinde yakalanan hırsızlık zanlısı 25 yaşındaki Z.E.'n evinde yapılan aramada 215 kadın kilodu ile 68 sutyen bulundu. Hırsızlık amacıyla 17 eve girdiği belirlenen evli ve 1 çocuk babası Z.E.’nin, polisteki ifadesinde çaldığı kadın iç çamaşırları ile mastürbasyon yaptığını söylediği öğrenildi. Z.E.’nin iç çamaşırı tutkusu nedeniyle eşi tarafından 6 ay önce terkedildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Karaman’daki bir bisküvi fabrikasında işçi olan Z.E., dün saat 23.00 sıralarında kent merkezindeki bir eve girdiği sırada çevre sakinlerinin ihbarı ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, yalnız yaşadığı öğrenilen Z.E.’nin evinde yaptığı aramada, 215 kırmızı ve siyah renkler çoğunlukta olmak üzere kadın kilodu ve 68 de sutyen buldu. Polis merkezinde sorgulanan Z.E.’nin, Karaman kent merkezindeki 17 eve girerek para ve altının yanısıra çok sayıda kadın iç çamaşırı çaldığını itiraf ettiği öğrenildi. İç çamaşırı tutkusu bulunduğu öğrenilen Z.E.’nin ifadesinde kilot ve sutyenlerle mastürbasyon yaptığını söylediği belirtildi.

Polis, uzun süredir iç çamaşırı sapkınlığı olan Z.E.’nin eşinin de aynı nedenle 6 ay önce çocuğunu da alarak evi terkettiğini bildirdi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Z.E.'nin, akşam saatlerinde Karaman Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık muayenesinden geçirildikten sonra Karaman Adliyesi’ne sevkedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!