Hint usulü düğün

Güncelleme Tarihi:

Hint usulü düğün
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2006 00:00

Ünlü işadamı Gulu Lalvani'nin kızı Divia ile Joel Cadbury'nin Phuket Adası'ndaki düğünü önceki akşam yapıldı. Damadın fil, gelinin ise bir tahtın üzerinde taşındığı düğünde her şey kusursuzdu.

Haberin Devamı

Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'ın eski eşi, Hint asıllı İngiliz işadamı Gulu Lalvani'nin kızı Divia Lalvani ile İngiliz işadamı Joel Cadbury'nin Uzakdoğu'nun en gözde tatil yörelerinden Phuket'teki dillere destan düğününe birçok ünlü isim katıldı. Düğün için Phuket adasına giden davetliler, hem düğünü izlediler hem de tatil yaptılar. Türkiye'den Çiğdem Simavi, Ender Mermerci, Selma Türkeş, Ömer Karacan, Ceylan Berkman, Ayşegül Uzunova gibi tanınmış isimlerin katıldığı düğün, Phuket'in adasının en iyi otellerinden 'Aman Puri''nin havuz başında yapıldı. Düğüne katılan konukların yöresel Hint kıyafetleriyle geldikleri davette havuz başında oluşan renk armonisi, filmlerdeki sahneleri aratmadı. Havuz başına iki ayrı yerden gelerek buluşan gelin ve damat, burada kendilerini bekleyen gelinin babası Gulu Lalvani'yle birlikte, gökkuşağı renklerine boyanan pirinçlerin serpildiği bir platformunun üzerinde yürüyerek töreninin yapılacağı alana geldiler. Hint geleneklerine göre kadın ve erkeklerin ayrı taraflarda buluşmasından sonra dini nikah töreni başladı. Gelin ve damat adayı nikahı kıyacak olan hocanın karşısında diz çökerek oturdular. Tören sonrasında otelin plajında kurulan dev çadırda kuş sütü eksizsiz masalarda ağırlanan konuklar tamamen Hint yemeklerinden oluşan bir menü ile ağırlandılar. Hint dançılarından sonra ise sahneye ünlü oryantal Tanyeli çıktı. Kıyafete ve dansıyla konuklardan tam not alan Tanyeli 25 dakika süren programını bitirip sahneden indi ama konukların ısrarlı alkışları sonrasında tekrar sahneye çıktı. Tanyeli'den sonra ise sahneye Ajda Pekkan çıktı. Pekkan söylediği dört şarkıyla misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Hint usulü düğün

Haberin Devamı

Gelin, tıpkı filmlerde olduğu gibi erkeklerin taşıdığı bir tahtın üzerinde düğünün yapılacağı alana getirildi.

Haberin Devamı

Hint usulü düğün

Hint kıyafetleri giyen gelin Divia Lalvani ile damat Joel Cadbury, dini nikah kıyan hocanın önünde birbirlerine söz verdiler.

Hint usulü düğün

Kıyafeti ve güzelliğiyle beğeni toplayan Ajda Pekkan, dört şarkı seslendirdi.

Hint usulü düğün

Damat, bir filin üzerinde taşınarak düğünün yapılacağı otele getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!