Herta Berlin Veli Kavlak'la ilgileniyor

Güncelleme Tarihi:

Herta Berlin Veli Kavlakla ilgileniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 13:57

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in, Avusturya 1. Ligi'nin Rapid Wien takımında oynayan Veli Kavlak (19) ile ilgilendiği bildirildi.

Berliner Morgenpost gazetesi, “Veli Kavlak'ın Hertha BSC Berlin'e geçmesiyle ilgili karışık oyun” başlığıyla verdiği haberde, Hertha BSC Berlin menajeri Dieter Hoeness'in, orta saha oyuncusu olan Veli'nin kış tatili döneminde Rapid Wien'den alınacağı ve bunun karşılığında forvet Andre Lima'nın bu takıma verileceği şeklindeki haberleri yalanladığını, ancak Veli'nin yaz döneminde Hertha BSC Berlin'e gelmesi olasılığını tümüyle ihtimal dışı bırakmak istemediğini yazdı.

Veli'nin Rapid Wien ile sözleşmesi olduğuna işaret eden Hoeness'in, buna rağmen Veli'yi gözden kaçırmak istemediği ve kendisini ocak ayında İspanya'nın Teneriffe adasında yapılacak olan turnuvadaki Rapid Wien-Hertha BSC Berlin karşılaşmasında izleyeceğini belirtti.
Haberde ayrıca, Hertha BSC Berlin'in Veli'yi transfer edebilmek için geçen yaz döneminde 1.5 milyon Avro bonservis bedeli ödemeyi teklif ettiği, ancak bu transferin gerçekleşmediği hatırlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!