Herşeye rağmen umutla girdik

Güncelleme Tarihi:

Herşeye rağmen umutla girdik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Art arda iki büyük deprem felaketi yaşayan Türkiye, yeni binyıla tüm acılara ve her şeye rağmen umutla girdi. Eski yıllara oranla kutlamalar biraz sönük geçse de insanlar, bir araya gelip umut tazelediler.

İSTANBUL

Her yer doluydu

Kutlamalar, sabah saat 08.00'e kadar sürdü. Otel, bar, gazino gibi eğlence yerlerinin yanı sıra meydanlar da iğne atılsa yere düşmeyecek kadar doluydu. Taksim Meydanı'nda Athena konseri eşliğinde coşkulu bir kalabalık 2000 yılına ellerindeki maytaplarla girerken, Klassis Otel'de Serdar Ortaç, Günay Restaurant'ta Candan Erçetin, Nesrin Topkapı, Fedon sahneye çıktı. Spica'da ise İzel ve Xtreme davetlileri coşturdu. Le Cigare'da Burak Kut, Şaziye'de Kenan Doğulu, Dedikodulu Meyhane'de Cihan Doğan, Keops'ta Yaşar sahneye çıktı. Serdar Ortaç ayrıca yılbaşı gecesi Dalmaz Center'da ve dün de Antalya Talya Otel'de program yaparak, yeni yıl kutlamalarının en çok çalışan şarkıcısı oldu.

ANKARA

Caddeler kilitlendi

Başkent Ankara da yeni yıla hareketli bir geceyle merhaba dedi. Saat 24.00'e doğru bütün caddeler ve sokaklar aşırı trafik nedeniyle kilitlendi. Özellikle gençlerin doldurduğu eğlence yerlerinde, bu yıl geçtiğimiz yılbaşılarına göre az sayıda sanatçı sahneye çıktı. İşletmeciler, sanatçı yerine revü gruplarıyla yılbaşı gecesini renklendirdiler. 2000 yılına Ankara'da giren sanatçılardan Coşkun Sabah Kubbe Restaurant'da, Ümit Sayın Club Poem'de ve Bulutsuzluk Özlemi'de Hard Rock Cafe'de sahneye çıktı.

BODRUM

Yılbaşı sakin geçti

Bodrum yılbaşını sakin karşıladı. Sadece Dedikodulu Meyhane, Doktor Bilal'le program yaparken, sosyetik işletmeci Melek Boz'un sahibi olduğu M&B Restaurant'da yılbaşı partisi verildi. Türk Tiyatrosu'nun usta çifti Metin-Nevra Serezli, Dedeman Otelleri'nin sahibi Murat-Şanver Dedeman, Garanti Bankası Genel Müdürü Akın Öngör, işadamı Adnan Polat, Kerevitaş'ın sahibi Osman Merzeci ve Gülşen Işık gibi sosyetenin tanınmış isimleri yeni yılı Bodrum'da kutlamayı tercih etti.

ULUDAĞ

Karsız kutlama

Türkiye'nin en modern kış turizmi merkezlerinden Uludağ, 2000 yılına kardan yoksun ve buruk girdi. Yeni yılda umduğunu bulamayan otel işletmecileri hayal kırıklığına uğrarken, tatilciler ise karsız pistleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Otellerin büyük bölümü ertelenen rezervasyonların şokunu yaşarken, doluluk oranının yüzde 40-60 arasında değiştiği dikkat çekti. Sanatçılar ve politikacıların geçtiğimiz yıllardaki kadar ilgi göstermediği Uludağ'da tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan, kardeşi ses sanatçısı Deniz Erdoğan, manken Engin Koç, Serpil Çakmaklı, Sibel Turnagöl, İbrahim Erkal ve Bursaspor Kaptanı Tolunay, Bendeniz'in sahneye çıktığı Ağaoğlu Otel'de yeni yılı karşıladı.

Türkiye milenyuma Kanal D'de girdi

TÜRKİYE'nin bir numaralı ekranı Kanal D, yılbaşı gecesi ‘‘tüm gün‘‘de ve ‘‘Prime Time’’daki rekor izlenme oranlarıyla rakiplerini üçe katlayıp yeni binyıla da lider girdi. Ünlü sanatçılardan oluşan muhteşem programıyla yılbaşı gecesi yine rakipsizliğini ispatlayan Kanal D, milyonların en çok izlediği ekran oldu. Türkiye milenyum coşkusunu gece boyunca Kanal D ekranındaki İbrahim Tatlıses'in konuk olduğu Çarkıfelek, Levent Kırca ve Oya Başar ekibinin hazırladığı Olacak O Kadar, Orhan Gencebay Konseri ve Asena Dans Show programlarıyla yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!