Hemşire, hemşireye karşı

Güncelleme Tarihi:

Hemşire, hemşireye karşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bakırköy Adliyesi önceki gün ilginç bir boşanma davasına tanık oldu. Boşanmak isteyen eşini suçlayan hemşire Handan Bayar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde sağlık memuru olarak çalışan kocasının hemşire Leyla Günay ile dost hayatı yaşadığını iddia etti. Handan Bayar kocasından boşanmak istemediğini belirtirken, eşi Sabahattin Bayar suçlamalarının asılsız olduğunu iddia ederek, ‘‘Leyla sadece iş arkadaşım’’ dedi.

Bayar çiftinin tartışması, Bakırköy 6.Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmadan önce başladı. Handan Bayar, konuşmak istediği Günay tarafından terslendi. Sabahattin Bayar'ın da katıldığı tartışmanın büyümesini polis engelledi.

Duruşmada tanık olarak dinlenen Bayarlar'ın komşusu Mustafa Özkılıç, Handan Bayar'ın alkolik olduğunu ve kızı G.B'yle (12) ilgilenmediğini iddia etti. Handan Bayar'ın eşini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Tanık olarak ifade vermek isteyen Leyla Günay'ın talebi hakim tarafından reddedildi.

Diğer tanıkların dinlenmesi için ertelenen duruşma sonrasında, Handan Bayar kocasını suçlayarak ‘‘Metresim değil diyor, ona Yenibosna'da ev açmış’’ dedi. ’’Daha önce ikisini kadının evinde yakaladım; pencereden kaçtılar. Kızımı verir, beş milyar öderse boşanırım.’’

Sabahattin Bayar ise zina davasında beraat ettiğine dair mahkeme kararını göstererek ‘‘Üç kez kapıma polisle geldi. Hakkımda zina davası açtı, hatta beş yalancı şahit tutup yalan ifade verdirtti. Oysa Leyla benim sadece iş arkadaşım’’ dedi.

Sabahattin Bayar'la dost hayatı yaşamakla suçlanan Leyla Günay ise Handan Bayar'ın eski eşiyle işbirliği yaparak kendilerine komplo hazırladığını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!