Hem kumarbaz hem üçkáğıtçı

Güncelleme Tarihi:

Hem kumarbaz hem üçkáğıtçı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2002 01:47

Dadı dizisinin ‘‘Suzan’’ı Seray Sever, 1992'de evlenip 1994'te boşandığı Uğur Kozanoğlu'nun hayatta konuşmadığı tek insan olduğunu söyledi.

Son günlerin flaş ismi Yasemin Kozanoğlu'nun ağabeyi Uğur Kozanoğlu'dan boşandığında derin bir nefes aldığını söyleyen Sever, şöyle konuştu: ‘‘Uğur'a karşı hálá uzaklık hissediyorum ve ona sinir oluyorum. Kimsenin hayatında evine gelen eşyaların ertesi gün yok olduğu görülmemiştir. Dev ekran, son model televizyon gelir, ama ertesi gün yok olurdu. Çünkü adam kumarbaz ve üçkağıtçı. En son ayrılmamıza neden olan olay, arabamı alıp şehir dışında işim var diye ortadan kaybolması oldu. Bir daha da arabamı getirmedi.’’


Rumların en sevdiği kadın

Seray Sever, Türkiye'de yaşayan Rumlar için çıkarılan Apoyev Motini gazetesi tarafından yapılan anket sonucunda, Rumların Türkiye'de en beğendiği kadın olarak seçildi. Gazetenin düzenlediği promosyonda, Seray Sever'in fotoğrafının bulunduğu buzdolabı süsü okuyuculara verilecek. Sever'in fotoğrafları, Apoyev Motini'nin fotoğrafçıları tarafından ‘‘Aşk Olsun’’ programının stüdyosunda çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!