Hem eşinden hem işinden oldu

Güncelleme Tarihi:

Hem eşinden hem işinden oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Okan Bayülgen, şu günlerde hem iş hayatındaki, hem de özel hayatındaki sorunlarla uğraşıyor. Başrolünü oynadığı ‘‘Utanmaz Adam’’ dizisini bırakan Bayülgen, eşi Zeynep Günenç'in boşanma isteğiyle de zor günler geçiriyor.

Oğuz Aral'ın ünlü çizgi roman kahramanı ‘‘Utanmaz Adam’’dan esinlenilerek aynı adla televizyona uyarlanan dizide oynayan Okan Bayülgen, dizide iyi bir oyunculuk sergilediğine inanmaması ve dizinin yönetmeni Tunca Yönder'le bir türlü anlaşamaması yüzünden ayrılmaya karar verdi. Altı bölümde rol alan Okan Bayülgen, son olarak Çatalca'da yapılan çekimler sırasında yönetmen Tunca Yönder'le ciddi bir şekilde tartıştı ve seti terk etti. Ertesi gün kendi sahnelerinin çekimlerini tamamlayan Bayülgen, böylece verdiği ayrılık kararıyla 13 bölümün sonunda alacağı 20 milyarı da bir kenara bırakmış oldu.

BOŞANMA DAVASI

Bu arada Bayülgen, bir yıl üç aydır evli olduğu eşi Zeynep Günenç'le de boşanmanın eşiğinde bulunuyor. Eşini kötü günlerinde bir an olsun yalnız bırakmayan Zeynep Günenç, Bayülgen'in geçtiğimiz günlerde Millenium'un önünde Özlem Tekin'le dudak dudağa öpüşmesinin basına yansıması üzerine boşanma davası açmaya karar verdi.

Tiyatro sanatçısı Zeynep Günenç'ten böyle bir tepki beklemeyen Okan Bayülgen ise, hem iş hem özel hayatında meydana gelen kötü gelişmeleri bir an önce aşmaya uğraşıyor. Bayülgen'in şu sıralar hayatındaki en istikrarlı şey, provalarına devam ettiği ‘‘Atları da Vururlar’’ müzikali.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!