Hem borç bıraktı hem oğlumu kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Hem borç bıraktı hem oğlumu kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2006 00:00

Emlakçı Tuncay Kesik, boşandığı ancak aynı evde yaşadığı eski karısını borç bırakıp oğlunu kaçırmakla suçladı. Özlem Kara ise "Kocamın akli dengesi bozuk" dedi.

BEŞİKTAŞ’ta emlakçılık yapan Tuncay Kesik, katıldığı kadın programlarında, 2003’te boşandığı ama birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşi Özlem Kara’nın 10 yaşındaki oğlu Uluç’u kaçırdığını iddia ederek, yetkililerden yardım istedi. Kesik, başından geçenleri şöyle anlattı: "Anlaşmalı olarak tek celsede boşandık ama görüşmeye devam ettik. 2005’te yine birlikte oturmaya karar verdik. Gayrettepe’de oğlumuzun ismini verdiği bir organizasyon şirketi açtı. Geçen nisanda, Antalya’da bir iş aldığını söyleyerek oğlumla gitti. O zamandan beri oğlumu göremiyorum. Sonra eve alacaklılar gelmeye başladı. Şirkette çalışan birçok kişi adına aldığı kredi kartlarından para çekmiş. Alışveriş yapmış. 400 bin YTL borç yapmış. Herkes onu arıyor. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Gayretepe’de bulunan Evren Sitesi’ndeki "Uluçum Proje Organizasyon Turizm Gıda ve Güzellik Hizmetleri" şirketinin çalışanları ise olayın başka boyutunu ortaya çıkardı. Hepsi yüksek maaş ve sigortayla işe girmiş ama hiç para alamamış. Kimsenin sigortası yatmamış. Birçoğu, ya kredi çekmiş, ya alınanlara kefil olmuş. Ancak bu kadar mağdura rağmen kimse
/images/100/0x0/55ea9f29f018fbb8f88c0365
Kara’dan şikáyetçi olmamış. Nedeni sorulunca aynı yanıtı veriyorlar: "Belki paramızı alabiliriz." Tuncay Kesik, ilk görüşmemizden birkaç gün sonra arayarak eşinin geri döndüğünü söyledi. Yüz yüze görüşmeyi kabul etmeyen Kara ise, "Mahkeme kararına göre İstanbul’daysam haftada bir gün, dışarıdaysam temmuz ayı içinde belli bir süre eşimin oğlumu görmesine izin var. Yasadışı bir durum yok. Kocamın akli dengesi bozuk" dedi. Suçlamalarla ilgili de, "Dolandırdığımı ispatlasınlar. Belgeleri varsa şikáyetçi olsunlar. Elimde de belgeler var. Kimseyi dolandırmadım" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!