Hazmat Modine / Anthony Joseph & the Spasm Band

Güncelleme Tarihi:

Hazmat Modine / Anthony Joseph & the Spasm Band
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2011 10:59

21 Ekim Cuma – 23.00
New York’tan çıkma en orijinal füzyon gruplarından biri Hazmat Modine; Blues, Reggae, Klezmer ve dünya müziğini; tuba, mızıka ve perküsyon gibi çeşitli çalgılarla uyum içinde harmanlayan bir oluşum.

Haberin Devamı

Avangart cazdan Rockabilly’e kadar uzanan kozmopolit tarzlarıyla öne çıkan grup, sıra dışı solist Wade Schuman’ın önderliğinde Bill Barrett, Joseph Daley, Pamela Fleming, Steve Elson, Richard Huntley, Pete Smith ve Michael Gomez’den oluşan kalabalık bir kadroya sahip. Hazmat Modine, 2007 tarihli çıkış albümleri “Bahamut” ile alternatif müzik çevrelerinde de büyük yankı uyandırmıştı. Şaşırtıcı canlı performansları, çokkültürlü ve hiçbir döneme ait olmayan müzikleriyle Hazmat Modine, yeni albümleri “Cicada”nın tanıtım turnesi kapsamında Babylon’da.

Wade Schuman : Mızıka, Vokal- Harmonica, Vocals // Joseph Daley : Tuba- Tuba // Steve Elson : Bariton Saksafon, Tenor Saksafon, Klarnet, Düdük, Flüt - Baritone Saxophone, Tenor Saxophone, Clarinet, Duduk, Flute // Pete Smith : Gitar -Guitar // Richard Huntley : Perküsyon - Percussions // Pamlea Fleming : Trompet, Flügelhorn - Trumpet, Flugelhorn // Michael Gomez : Gitar - Guitar // Bill Barrett : Diatonik Mızıka, Kromatik Mızıka, Sheng, Vokal - Diatonic Harmonica, Chromatic Harmonica, Sheng, Vocals

Haberin Devamı

Kapı açılış: 22.30
Bilet: 40 TL (Ayakta )
Öğrenci: 25 TL

 

 

Anthony Joseph & the Spasm Band

/images/100/0x0/55ea3f43f018fbb8f873c86d

22 Ekim Cuma- 22.00

Trinidad doğumlu İngiltere’nin en heyecan verici ve yenilikçi seslerinden biri olan Anthony Joseph bir müzisyen, şair, yazar ve öğretmen. Farklı düşünceleri bir araya getiren bir tutumla farklı müzik türlerini bir araya getirip karıştırmaktan aynı şekilde hoşlanan Joseph, diaspora kavramının nasıl ilham verici bir şekilde kullanılabileceğini farklı bir deneysellikle ortaya koyuyor. Canlı izlemenin benzersiz bir deneyim olduğu Anthony Joseph & the Spasm Band performanslarında sağlam bir Funk temeline oturttukları özgür caz doğaçlamalarına yer veriyor. The Spasm Band ile beraber hazırladığı son albümü “Rubber Orchestras” ile yoluna hız kesmeden devam eden Anthony Joseph, 22 Ekim akşamı Babylon sahnesine konuk oluyor.

Kapı açılış:21.30
Bilet: 35 (Ayakta )
Öğrenci: 25 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!