Hayatta bazı şeyler değişmeseydi evlenmiştik

Güncelleme Tarihi:

Hayatta bazı şeyler değişmeseydi evlenmiştik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2007 09:02

Ünlü modacı Cemil İpekçi, ilk aşkı Melike Demirağ'ı karşısında görünce, "Hayatta bazı şeyler değişmeseydi belki de şimdi evliydik, benimki gerçek bir aşktı" dedi.

Haberin Devamı

Ünlü modacı Cemil İpekçi, Kırklareli'ne bağlı Vize ilçesinde düzenlenen "Vize Tarih ve Kültür Festivali" kapsamında düzenlenen defile sırasında ilk aşkı Melike Demirağ'ı karşısında görünce, "Hayatta bazı şeyler değişmeseydi belki de şimdi evliydik, benimki gerçek bir aşktı" dedi.

Hayatta bazı şeyler değişmeseydi evlenmiştik
Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde düzenlenen "Vize 2'nci Tarih ve Kültür Festivali" ünlüler geçidine sahne oldu. Koreograf Uğurkan Erez'in, annesi Adalet Erez adına yaptırdığı ilköğretim okulu ek binası törenle açılırken, gece düzenlenen defileye ücret almadan katılan ünlü mankenler, birbirinden ilginç kıyafetler sundu. Modacı Cemil İpekçi için sahnede sürpriz doğum günü partisi düzenlenirken, ünlü modacı eski sevgilisi Melike Demirağ ile karşılaşınca çok şaşırdı. Daha önce yaptığı röportajlarda, "Annesi istemediği için ayrıldık. İdealimdeki gerçek eş, hakikaten Melike'dir. 'Ne olursan ol, gel' diyebilen bir kadındı" dediği eski aşkı Demirağ'ı hala unutamadığını söyelyen İpekçi, 22 yaşındayken birlikte olduğu Demirağ'ın sahneye çıkarak yanına gelmesi üzerine, "Melike'yi 15 yaşından beri tanırım ve ona aşıktım. Hayatta bazı şeyler değişmeseydi belki de şimdi evliydik, benimkisi gerçek bir aşktı" dedi.

Erez'i dostları yalnız bırakmadı

/images/100/0x0/55ea0a6ef018fbb8f8662f61

Haberin Devamı
Vize 2'nci Tarih ve Kültür Festivali’nde koreograf Uğurkan Erez'in de eğitim gördüğü ve öğretmenlik yaptığı Vize'de, annesi Adalet Erez adına yaptırdığı ilköğretim okulu ek binası Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Çoş, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran’ın katılımıyla açıldı. Vize'de 150 öğrencinin öğretim gördüğü ilköğretim okuluna yeni yapılan ek dersliklerle, öğrenci sayısı 300'e çıktı. Açılışta konuşan Erez, "Ne yazık ki annemin ömrü bunun tamamlandığı görmeye yetmedi. Ama anneme verdiğim sözü tuttum" dedi. Sunuculuğunu Armağan Çağlayan ile Deniz Akaya'nın yaptığı, Dilek Hanif, Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı ve Faruk Saraç'ın kreasyonlarının sunulduğu defilede, Alona, Çağla Şıkel, Ece Gürsel, Şebnem Schaeffer, Tuğba Özay, Şenay Akay, Yüksel Ak, Hande Subaşı, Bilge Kara, Ece Sükan, Bilge Karaduman, Nur Gümüşdoğrayan, Özge Ulusoy, Tuğba Karaca, Atilla Saral, İsmet Özhan, Tolgahan Sayışman gibi ünlü mankenler görev aldı.

Fonda Melike Demirağ'ın meşhur ettiği "Arkadaş" şarkısı çalınırken, İpeçki eski aşkının ellerinden tuttu ve yanaklarından öptü.

Defilenin sonunu Yıldırım Mayruk'nin tasarladığı mini gelinliği Özge Ulusoy giydi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!