Hayatı ‘kaydı’

Güncelleme Tarihi:

Hayatı ‘kaydı’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2013 01:33

Bild gazetesi, Almanya’da yaya yolu kapalı olduğu için çimlerden geçerken kayan ayağını çim biçme makinesine kaptıran, 3 ayda 10 ameliyat geçiren Sude’nin dramını sayfalarına taşıdı.

Haberin Devamı

ALMANYA’da 7 yaşındaki Sude Nur, yaya yolu kapalı olduğu için çimlerin üzerinden büyükannesine gitmeye çalışırken bacağını çim biçme makinesine kaptırdı. Ağustos ayından bu yana 10 kez ameliyat edilen Sude Nur, “Artık arkadaşlarımla dışarıda oynamak istiyorum” dedi. Alman Bild gazetesinin haberine göre, Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nin Bergkamen kentinde yaşayan Sude Nur, olay günü büyükannesine gidiyordu. Yaya geçidi kapalı olduğu için küçük kız, çimlerin üzerinden gitmeye karar verdi. Koşuştururken bacağını çim biçme aracının bıçağına kaptırdı.

PROTEZ TAKILACAK

Hayatı ‘kaydı’

Sude şimdiye kadar 10 ameliyat geçirdi. Sağ bacağı kısmen ampute edilen küçük kızın ileride protez kullanabilmesi için sırtından alınan kas dokuları ve damarlar, bacağının kalan bölümüne nakledildi. Kemiği iyileşir iyileşmez, Sude’nin takılacak protezle yürüyebileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!