Hayallerinizdeki yolculuk gerçek oluyor

Güncelleme Tarihi:

Hayallerinizdeki yolculuk gerçek oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 11:21

Hayalindeki Yolculuğu yazı, fotoğraf ya da video ile anlatabilecek Çağdas Evliya Çelebiler aranıyor!! Hayalimdeki Yolculuk Yarısması'na katılıp kazanan 24 kisiyi hayalleri süsleyen bir Avrupa seyahatine gönderiyoruz.

Haberin Devamı

18 - 30 yas aralığındaki gençler , http://www.hayalimdekiyolculuk.org web sitesinden 15 Haziran 2011, saat 1700'ye kadar hayallerindeki seyahati kurguladıkları bir basvuru yaparak (yazı, fotoğraf ya da video ile) yarısmaya katılabilir ve en az 3 Avrupa ülkesini kapsayan 7 ila 10 gün arasında sürecek ve tüm masrafların karsılanacağı bir  Avrupa seyahati ödülü kazanma sansını yakalayabilirler.  

 

Gençlik ve Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Tarihçi ve Yazar Caroline Finkel, Belgesel Yapımcısı, Gezgin ve Gazeteci Coskun Aral, Gazeteci, Gurme ve Gezi Yazarı Mehmet Yasin gibi önemli isimlerden olusan jürinin değerlendirmesi sonunda kazanan katılımcılar hayallerindeki Avrupa seyahatini gerçeklestirme imkanı bulacaklar.

Haberin Devamı

 

Web sitesi ve yarısma içeriği, yarısmaya katılım kosulları, değerlendirme süreci ve diğer hukuki konularda bilgi almak için http://www.hayalimdekiyolculuk.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Web sitesinde ayrıca forumlara katılabilir,  anketler yoluyla görüslerinizi bildirebilirsiniz. Çok yakında İngilizce öğrenme ve seyahat İngilizcesi ile ilgili kaynakların ve küçük yarısmalarında yer alacağı web sitesinde sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor olacak.

 

Hayallerinizdeki yolculuk gerçek oluyor

 

"Hayalimdeki Yolculuk" Web Sitesi ve Yarısması, British Council, T.C. Basbakanlık Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve ORG-DER Olimpiyat Ruhu ve Gençlik Çalısmaları Derneği'nin imzaladığı İsbirliği Protokolü çerçevesinde, Hürriyet Online ve  Microsoft Türkiye'nin sponsorluğunda düzenlenmektedir.   

 

 "Hayalimdeki Yolculuk" ile 400 yıl önce yasamıs Evliya Çelebi'nin izinden yeni kusakların seyahat hayallerinin gelistirilmesi ve gerçeklestirilmesi hedefleniyor. Evliya Çelebi ve bütün zamanların seyyahlarının dünya kültürüne, diyaloga, barısa, hosgörüye ve kültürel zenginlesmeye olan katkısının, Çağdas Evliya Çelebiler ile sürdürülmesi ve gelistirilmesi amaçlanmaktadır.

Haberin Devamı

 

British Council'ın Paylastığımız Avrupa Projesi kapasamında gelistirilen bu web sitesi ve yarısma ile kültürümüzün ve toplumumuzun zengin ve çesitliliğe dayalı köklerinin tanınması, hepimizin paylastığı kıtaya dair daha kapsayıcı bir bakısın insası yolunda keyifli bir adım atılması öngörülmüstür.

 

Yarısmamızın son basvuru tarihi 15 Haziran 2011, saat 1700'dir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!