‘Hayal ve Gerçek' setinde yangın çıktı

Güncelleme Tarihi:

‘Hayal ve Gerçek setinde yangın çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2007 11:44

ATV'de yayınlanan ‘Hayâl ve Gerçek' isimli televizyon dizisinin Beykoz Acarkent'teki çekimleri sırasında yangın çıktı<1>Yeni

Haberin Devamı

Dizinin 9'uncu bölümünün çekildiği Beykoz Acarkent’teki A20 numaralı iki katlı villada dün saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Villanın çatı katında çıkan yangına Beykoz ve Kavacık itfaiye ekipleri müdahele etti. Dizi oyuncularından Cem Kılıç ve İpek Tanrıyar, çatının birden yanmaya başladığını belirterek, “Sahnenin yarısını çektik. Devamının ezberini almak için dışarı çıkmıştık. Teknik ekip içerideydi. Dışarıda ezber alırken birden çatının alev aldığını gördük ve durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdik. Çatı katında kimse yoktu. O yüzden elektrik kontağından yangının çıkmış olabileceğini düşünüyoruz. Binanın içinde yaklaşık 30 kişi civarındaydık, diğer ekip dışarıdaydı. Büyük panik yaşadık” diye konuştu.

Dizinin diğer oyuncusu Yasemin Hadivent ise, “Çatı katında dumanlar gördük. Hepimiz için üzücü bir olaydı. itfaiye olaya hemen müdahale etti” dedi. Öte yandan dizi ekibi çıkan yangının paniğini yaşarken dışarda da trafik yüzünden kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma büyümeden sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!