Hava ne zaman serinleyecek? İşte Meteoroloji'den gelen son bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Hava ne zaman serinleyecek İşte Meteorolojiden gelen son bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 14:02

Hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği şu günlerde, güncel veriler vatadaşlarca merak ediliyor. Öte yandan İstanbul ve çevre illerde hava sıcaklığı düşecek. Marmara Bölgesi'nde perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor. İşte, Meteoroloji'den gelen son bilgiler...

Haberin Devamı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, 2 Eylül Perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalarak bölge genelinde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altına ineceği tahmin ediliyor.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Eskişehir'in doğusu, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Karabük, Çorum, Bolu'nun doğu ilçeleri ile Kastamonu çevrelerindeyerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Hava ne zaman serinleyecek İşte Meteorolojiden gelen son bilgiler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!