Hava değişimine gelen asker kalpten öldü

Güncelleme Tarihi:

Hava değişimine gelen asker kalpten öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 15:21

HAKKARİ İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken bel fıtığı ameliyatı olan, ardından hava değişimi için Bursa'daki evine gönderilen 20 yaşındaki Gökhan Çelik, ziyaret için gittiği arkadaşının evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi. Çelik'in kalp krizi geçirerek öldüğü sanılırken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Ailesi ve arkadaşları tarafından 5 ay önce büyük bir coşkuyla askere uğurlanan Gökhan Çelik, temel eğitimi tamamladıktan sonra usta birliği olarak gönderildiği Hakkari İl Jandarma Komutanlığı emrinde vateni görevini yaparken, rahatsızlanıp bel fıtığı ameliyatı oldu. Geçirdiği ameliyatın ardından, birliğinden hava değişimi için evine gönderilen Çelik, 5 aydır görmediği bir yakın arkadaşını ziyaret etmek istedi. Gittiği arkadaşının evinde aniden rahatsızlanıp fenalaşan Gökhan Çelik, çağrılan ambulansla Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Çelik'in kalp krizi geçirerek öldüğü sanılırken, kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!