Hava, daha da ısınacak

Güncelleme Tarihi:

Hava, daha da ısınacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

YURTTA hava sıcaklığının önümüzdeki 2 gün içinde yer yer artacağı bildirildi. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yarın yurdun kuzey batı kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık bir hava yaşayacak. 29 Mart Çarşamba günü ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve İnebolu çevresi yağmurlu, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Meteoroloji uzmanları, hava sıcaklıklarının artarak, yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini bildirdiler.

19 DERECEYİ GÖRECEĞİZ

Karlı günlerden sonra dün İstanbul'da 17 dereceyi bulan hava sıcaklığı, yarın ve önümüzdeki günlerde 19 derece civarında seyredecek.

Meteoroloji yetkilileri, yarın bir ara yağmur beklendiğini, ancak hava sıcaklıklarının düşmeyeceğini, güneşin yüzünü göstereceğini söylediler. İstanbul'da hava önümüzdeki hava içinde zaman zaman parçalı bulutlu ve güneşli geçecek. Hava sıcaklıkları gece 8, gündüzleri ise 19 derece civarında bulunacak. Yetkililer, ani hava ısınması nedeniyle sabah saatlerinde sis görülebileceğini belirttiler.

KAPALI YOLLAR

Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ardahan-Şavşat, İyidere-İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı mevkii, Bayburt-Çaykara yolunun Soğanlı Dağı mevkii, Kağızman-Tuzluca ayrımı-Ağrı il sınırı yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!