Hatalı sollama 6 can aldı

Güncelleme Tarihi:

Hatalı sollama 6 can aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2001 00:00


Minasa Akhisar karayolunda bir tanker ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Manisa-Akhisar karayolu Tirkeşli kavşağında, Kerim Yılmaz (54) yönetimindeki 34 AB 0729 plakalı otomobil hatalı sollama sonucu karşı yönden gelen Adem Topal'ın (37) kullandığı 45 FF 274 plakalı tankerle çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan özel araç sürücüsü Kerim Yılmaz (54) ile araçta bulunan Sabiha Yılmaz (50), Kadir Nur Değirmenci (11), Yeliz Değirmenci (8) ve Yıldız Değirmenci (31) Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda öldü.

İlk tedavisi Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde yapılan Derya Sönmez (8) ise ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne sevkedilerek tedavi altına alındı.

Öte yandan, aynı kazada ağır yaralanan Deniz Yılmaz (16), Aysun Küçük (21) ve İlknur Sönmez (27) ise Akhisar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yaralılardan biri ortopedi, ikisi Beyin Cerrahi Servisi'nde ameliyata alındı. Aysun Küçük (21) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan sonra tanker şoförü Adem Topal, gözaltına alındı.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!