"Haşarı" Do'yla eğlenmeye hazır mısınız

Güncelleme Tarihi:

Haşarı  Doyla eğlenmeye hazır mısınız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2008 10:29

Fransa'nın dünya müziğine en 'haşarı' hediyesi The Do, 13 Aralık saat 21:30'da Yeni Melek Kültür Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Empire of the Wolves, The Passenger, Camping Savuage gibi filmlerin müziklerini yaparken başlayan müzikal birlikteliğe kendi şarkılarını yaparak yön veren ikili 2007 yılında isimlerinin ilk harflerini birleştirerek, C notasına da gönderme yapan The Dø ismini aldı.

Çalışmalarını Paris'te sürdüren The Dø, güzeller güzeli vokal Olivia'nın şirin sesi ve narin yorumuyla kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti. Kaydettikleri ilk parçalar olan “At Last!” ve “The Bridge is Broken” ile radyolarda sıkça yer almaya başlayan grup henüz ilk albümlerini bile çıkarmadan birçok konser ve festivale katılıp, bu kayıtların bazı reklam müzikleri için düzenlemeleriyle ilgilendiler. 2008 yılının başlarında piyasaya çıkan debutları “A Mouthful” ile hemen Fransa listelerinin bir numarası oldular ve Avrupa Indie müzik çevrelerinden tam not aldılar. Folk, blues, rhythm & blues, jazz, bebop, doowop & hip-hop ve tabi ki rock'n roll dokunuşlarıyla bezeli; farklı enstrümanların, kimi zaman çocuksu alışılmadık tattaki vokallerin ve naif sözlerin birleştiği albüm  dinleyenleriyle samimi bir bağ kuruyor ve klip parçaları olan “On My Shoulders”ın öncülüğünde kaliteli müzik takipçilerinin hafızalarına yerleşiyor.

Haberin Devamı

Bilet fiyatları
Balkon: 49,00 YTL
Salon: Tam: 35,00 YTL, Öğrenci: 29,75 YTL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!