Hasan Hüseyin Demirel hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Hasan Hüseyin Demirel hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 17:15

Sanatçı Hasan Hüseyin Demirel hayatını kaybetti. Türküleriyle tanınan Demirel, bir süredir Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

Hasan Hüseyin Demirel'in en çok tanınan eserlerinden biri Seni Seven Öldü isimli şarkısıydı. Sanatçının bu şarkısı Edip Akbayram'ın da seslendirmesiyle geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Şarkının sözleri aşkına karşılık bulamayan birinin hayatını kaybetmesini içeriyordu. İşte bu şarkınnın söz yazarı Hasan Hüseyin Demirel'in de sonu aynen böyle oldu. Demirel bundan 10 gün önce aşık olduğu kadının evinin önünde üzerine tiner döküp kendisini yaktı. Bu olaydan sonra İstanbul'da apar topar bir hastaneye kaldırılan Demirel 10 gün hastanede kaldıktan sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Hasan Hüseyin Demirel, için bugün İstanbul Zeytinburnu'nda, Eriklibaba Cemevi'nde bir tören düzenlendi.

Demirel kendisini yakmadan önce 22 Şubat 2013 tarihinde Facebook'unda "Aşk için ölme vaktidir..hoşçakalın arkadaşlar..." isimli bir mesaj yayımladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!