Hanım Köylü 4.bölüm fragmanı izleyenleri eğlendirdi! -izle

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü 4.bölüm fragmanı izleyenleri eğlendirdi -izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 09:35

Hanım Köylü dizisi bu hafta çok eğlenceli bir bölümle ekranlar gelecek. Hanım Köylü dizisinin yayınlanan 4.bölüm fragmanı izleyenleri çok güldürdü. Ferit tarla satmaya gelmediğini, onun için geldiğini söyleyince, İlkgün bu durum karşısında şoke olur. İşte Hanım Köylü'de yaşanacaklar;

Hanım Köylü 4.yeni bölüm merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hanım Köylü izleyicelerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her hafta merakla izlenen dizini başrollerinde, Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin rol alıyor.  Hanım Köylü 4.bölümde Ferit'İn itirafı İlkgün'ü şaşırtıyor. Köy halkı karşıyor. Eğlenceli dizi Hanım Köylü 4.bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

 

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlkgün karşısında Ferit’i görünce çok şaşırır. Ferit İlkgün’ü sorularıyla zor durumda bırakır. İlkgün, babasının tanıştıklarını anlamaması için epey çaba sarf eder.
Ferit’in babası, mallarını İlkgün’ün babası Düzgün’e satmaya niyetlidir. Ancak malların Düzgün’e satılmasını İstemeyen Reşat ağa Düzgün ve Fikri’ye bir oyun oynayarak satış işlemini durdurmaya çalışır. Öte yandan İlkgün’ün babası Koptagel’i çok sevdiği için İlkgün’ü Koptagel’le yakıştırır. Bu durum Elmas’ın hiç hoşuna gitmez. Koptagel ise durumdan memnundur.

Hanım Köylü 4.bölüm fragmanı izleyenleri eğlendirdi -izle

Haberin Devamı

Köyde kızlara aşık olan İsmailler Ferit’lerin İstanbul’dan gelişi ile telaşa düşer. Muhtar ablalarından yardım isterler ancak Muhtar Emine de Elmas’ı Düzgün’den kıskanmıştır.
İlkgün Ferit’ten kaçtıkça Ferit İlkgün’ün peşinden koşmaya devam eder. Ferit sürekli İlkgün’ü zor durumda bırakmaya devam edince de İlkgün Ferit’e ilginç bir oyun oynar.

HANIM KÖYLÜ DİZİSİNİN KONUSU

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanım Köylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.
Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanım Köylü’ olmasının eğlenceli ve komik hikayesi...

HANIM KÖYLÜ 4.BÖLÜM FRAGMANI


HANIM KÖYLÜ OYUNCULAR

Ferit Sabit - Yusuf Çim
İlkgün - Gülsim Ali
Düzgün Bey - Mehmet Özgür
Fikri Sabit - Ali İpin
Koptagel - Toygan Avanoğlu
Elmas - Aylin Kabasakal
Muhtar Eminne - Uğur Demirpehlivan
Reşat Döner - Selim Erdoğan

BAKMADAN GEÇME!