Hamileyim, bari evlenelim

Güncelleme Tarihi:

Hamileyim, bari evlenelim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2008 00:00

Hafta Sonu dergisi, hamile kalıp sonradan evlenenleri sayfalarına taşıdı.

Haberin Devamı

İŞTE O KADINLAR

Angelina Jolie

Gözler onların üzerinde

Tüm dünyanın gözü üzerinde olan Bratt Pitt-Angelina Jolie çifti, evlenmeden çocuk sahibi olan starların başında geliyor. Üç evlatlığı olan çiftin 2006 yılında Shiloh adında bir kızları oldu. Jolie, geçen haftalarda ikizlerini dünyaya getirdi. Çiftin evlendikleri konuşuluyor, ancak doğruluğu bilinmiyor.

Hamileyim, bari evlenelim
**

Ece Doğulu

4 aylık hamileyken evlendi

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu'nun müzisyen kardeşi Ozan Doğulu eşi Ece Doğulu, geçtiğimiz aralık ayında evlenmişti. Çiftin 24 Mayıs tarihinde Arya adını verdikleri dünya tatlısı bir kızları oldu. Ece Hanım, nikâh sırasında dört aylık hamileydi.

**

/images/100/0x0/55ea68a8f018fbb8f87dff40
Banu Can

O da modaya uydu

Türkiye'nin eski Portekiz Büyükelçisi Mehmet Can'ın kızı, sosyetenin genç yüzlerinden Banu Can da "Önce bebek, sonra nikâh" modasına uyanlardan. 20 Mayıs 2007 tarihinde işadamı Sabi Alfasa ile dünyaevine girdiğinde beş aylık hamile olan Banu Can, geçtiğimiz ağustos ayında kızı Mira'yı dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

Hamileyim, bari evlenelim
**

Hülya Avşar

Zehra'ya hamile kalınca evlendi

Türkiye'nin en güzel kadınlarından Hülya Avşar, 1992 yılında Kaya Çilingiroğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uzun süre birlikte yaşayan çift, Avşar'ın 1997 yılında hamile kalmasıyla birlikte Paris'teki büyükelçilikte dünyaevine girdi. Bu sırada Hülya Avşar kızı Zehra'ya dört aylık hamileydi.

**

/images/100/0x0/55ea68a8f018fbb8f87dff44
Seda Sayan

İlk uygulayıcılarından

Seda Sayan, "Önce bebek, sonra nikah" akımının Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından. Sayan, dönemin tanınmış futbolcularından Sinan Engin'le 1990'da Ankara'da evlendiğinde, oğlu Oğulcan'a hamileydi. Çift, 1995 yılında boşandı.

**

Hamileyim, bari evlenelim
Emina Türkcan

İddiaları yalanlamışlardı

Besteci ve yorumcu Mustafa Sandal uzun bir süre flört ettiği tescilli güzel Emina Türkcan ile ocak ayında Hotel Les Ottomans'da aile arasında kıyılan nikâhla evlenmişti. Çift apar topar evlendiğinde, Emina Türkcan'ın hamile olduğu haberleri çıkmış, ancak yeni evliler önce iddiaları yalanlamıştı. Daha sonra anlaşıldı ki Emina, evlendiklerinde yaklaşık 1.5 aylık hamileydi. Şu aralar hamileliğinin yedinci ayında olan Emina, ağustos ayında anne olacak.

**

/images/100/0x0/55ea68a8f018fbb8f87dff48
İdil Erke

"Azgın teke" yakıştırması yapılmıştı

Eşinden ayrılıp, kendisinden genç sevgilisi İdil Erke ile birlikteliği çok konuşulan Neco da (Nejat Özyılmazel) 12 Nisan'da İdil Hanım ile nikâh masasına oturdu. Nikâh sırasında bir aylık hamile olan İdil Hanım şu aralar hamileliğinin dördüncü ayını yaşıyor.

Haberin Devamı

**

Hamileyim, bari evlenelim
Hülya Yaman

5 aylık hamileydi

Türkiye'nin en ünlü piyanistlerinden biri olan İlham Gencer'in şarkıcı oğlu Bora Gencer de, önce baba olmanın heyecanını yaşayıp sonra koca olan ünlü isimlerden. Hülya Yaman beş aylık hamileyken 27 Nisan'da Büyük Kulüp'te Hülya Hanım'la evlenen Bora Gencer'in eşi şu aralar yedi aylık hamile. Çift oğulları olacağını ve ismini de Ada koyacaklarını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!