Hamburger yanına online oyun keyfi

Güncelleme Tarihi:

Hamburger yanına online oyun keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 11:49

Dünyanın en yaygın ‘fast food’ restoran zinciri McDonal’s ile oyun dünyasının deneyimli ismi Nintendo, yaptıkları anlaşma ile yemeğin yanında online oyun keyfi sağlayacak. Anlaşma ile, ABD çapındaki McDonal’s restoranlarında oyuncuların online bir şekilde oyun oynayabilmesi için ücretsiz olarak kablosuz İnternet bağlantısı sağlanacak.

Haberin Devamı

Nintendo ile McDonald’s arasında gerçekleşen bu anlaşma ile Nintendo DS taşınabilir oyun konsolu sahipleri bir yandan hamburgerlerini yerken bir yandan da online bir şekilde oyun müsabakaları düzenleyebilecekler. Yakında hizmete girecek olan uygulama ile oyuncular, dünya çapındaki bir başka oyuncu ile, ücretsiz bir şekilde kablosuz bağlantı rahatlığıyla oyun oynayabilecek.

McDonald’s öteden beri ABD’deki 6 bin restoranında, belli bir ücret karşılığında kablosuz İnternet desteği sağlıyor. Nintendo, dev restoran zincirinde ücretsiz İnternet hizmeti sunacak olan ilk şirket olacak.

 

Haberin Devamı

Nintendo’nun online oyun hizmeti ABD’de 14 Kasım’da, Avrupa’da ise 25 Kasım’da devreye girecek. Hizmetin devreye girmesiyle eş zamanlı olarak, Nintendo DS için Mario Kart DS ve Tony Hawk’s American SK8Land online oyunları piyasaya sürülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!