Hamal değil terminatör

Güncelleme Tarihi:

Hamal değil terminatör
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gözü dönmüş hamal, parayla ilişkiye girdiği kadını öldürdü, ardından kadının 2 kızını boğdu ve evi ateşe verip kaçtı.

Telefon kayıtları ele verdi

Korkunç cinayetlerin ardından kaçan Ayhan Ateş'in izi bir ay sonra bulundu. Muhibe Tekinaslan'ın cep telefon kayıtlarını inceleyen dedektifler cani hamalı kıskıvrak yakaladı.

KEÇİÖREN'de, Muhibe Tekinaslan adlı kadın gecekondusunun yakınındaki bir dere kenarında, kızları Özge (11) ve Ezgi (7) ise yataklarında uyurken boğularak öldürüldü. İki çocuğu demir çubukla boğarak öldürdükten sonra evi ateşe verip kaçan terminatör (yokedici) hamal Ayhan Ateş, cinayetlerden bir ay sonra yakalandı.

İşyeri asansöründe aşk

İddiaya göre olaylar şöyle gelişti: Ostim'de hamallık yapan Ateş, bir süre önce tanıştığı Muhibe Tekinaslan ile 5 milyon lira karşılığında, Ostim'deki bir işhanının asansöründe aşk yaptı. Ateş, daha sonra eşinden ayrı yaşayan Tekinaslan'ın, kızlarıyla kaldığı gecekondusuna gitti. Diğer odaya geçen Ateş ile Tekinaslan içki içip gece beraber oldular. Genç kadının 25 milyon lira para istemesi üzerine tartışma başladı. Ayhan Ateş, ‘‘Ben sana paralı müşteri bulayım’’ dedi ve kadının cep telefonundan bir arkadaşını aradı. Ardından, ‘‘Müşteri bizi bekliyor’’ diyerek dere kenarına götürdüğü Tekinaslan'ın üzerine çullanan Ateş, genç kadını eşarbıyla boğdu. Gözü dönmüş cani, öldürdüğü kadının 4 bileziğini, yüzüğü, 55 milyon lirası ile cep telefonunu aldı. Daha sonra, eve dönerek demir çubukla Özge ve Ezgi'yi boğan Ayhan Ateş evi ateşe verip kaçtı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, iki cesetle karşılaştı. İki gün sonra annelerinin cesedi bulununca, olayın cinayet olduğu anlaşıldı. Tekinaslan'ın cep telefonu görüşmelerini inceleyen dedektifler caniyi yakaladı.

Canavarın vicdan azabı

Ayhan Ateş ifadesinde, ‘‘Muhibe'yi boğduktan sonra, çocuklar sokakta kalmasın diye öldürdüm. Yeni evlenmiştim, cinayetlerden bir gün sonra eşim kız bebek dünyaya getirdi. Bebeği gördüğümde, öldürdüğüm Özge ile Ezgi aklıma geldi. Günlerce uyuyamadım. Kendimi içkiye verdim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!