Hakim savcı kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hakim savcı 2022 kura töreni yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Hakim savcı kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak Hakim savcı 2022 kura töreni yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 14:00

Hakim savcı kura töreni 2022 yılında da yoğun ilgi görüyor. Hakim savcı kura töreni hakkında Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından açıklama yapılmıştı. Açıklamada, Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından, meslek öncesi eğitimlerini tamamlayan ve mesleğe kabullerine karar verilen Adlî Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcılarının kura töreninin 16 Haziran’da yapılacağı duyurulmuştu. Peki, Hakim savcı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Hakim savcı kura sonuçları için araştırmalar başladı. Hakim savcı kura töreni 16 Haziran’da yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avukatlık Mesleğinden Geçen 10. Dönem Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuşma yaptı. İşte detaylar

HAKİM SAVCI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hakim savcı kura töreni 16 Haziran saat 11:00 itibari ile başladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avukatlık Mesleğinden Geçen 10. Dönem Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuşma yaptı. Kura töreni Hâkimler ve Savcılar Kurulu Konferans Salonunda (Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:36 Yenimahalle/Ankara) gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Daha önce yapılan duyuruda, ‘Hâkim ve Cumhuriyet savcılarına kura günü cübbe dağıtımı yapılacağından saat 09:30’da Hâkimler ve Savcılar Kurulu Konferans Salonu fuaye alanında hazır bulunmaları gerekmektedir. Kura törenine katılacak hâkim ve Cumhuriyet savcıları en fazla iki yakını ile programa katılabilecektir.’ denilmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!