"Hafta Sonu Perşembe'den Başlar"

Güncelleme Tarihi:

Hafta Sonu Perşembeden Başlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2012 11:18

8 kasım Perşembe akşamı başlayıp 11 Kasım Pazar sabahına kadar sürecek mini bir festivale hazır mısınız?

Haberin Devamı

Radiohead, Two Door Cinema Club gibi gruplara yaptığı remix’leriyle ünlenen Amerikalı prodüktör Gigamesh, nu disco’nun son yıllardaki en dikkat çeken ismi, gizemli İtalyan ikili Tiger & Woods, Foals gurubundan Edwin Congreave ve Friendly Fires grubundan Jack Savidge'nin disco/house projesi DEEP SHIT, Club Bangkok, Surrender! ve Gigology Dj'leri ile Gigology Weekend 8/9/10 Kasım'da Babylon ve Babylon Lounge’da.

Açılışı 8 Kasım Perşembe günü Babylon Lounge'da olacak gecede Gigamesh, DSKNNCT, ERVA sahne alacak.

9 Kasım Cuma / Babylon

/images/100/0x0/55ead5def018fbb8f899c6ef

TIGER & WOODS (ITA) (LIVE SET)
Surrender! (La Bombe) (LIVE & DJ SET)
Büber vs Style-Ist (DJ SET)

Haberin Devamı

10 Kasım Cumartesi / Babylon

DEEP SHIT
 Edwin Congreave (Foals) & Jack Savidge (Friendly Fires) (UK)
Club Bangkok (DJ SET)
Yesh! Me Lady (DJ SET)

GIGAMESH (ABD) (DJ SET)
Genç prodüktör Matt Masurka’nın projesi Gigamesh, Gigology Weekend ile istanbul’da ilk defa Babylon Lounge’da sahne alacak... Plak şirketinin yanı sıra ünlü bir giyim markası da olan Kitsune'den EP ve single'larını çıkaran Gigamesh; yeni nesilden Radiohead, Two Doors Cinema Club, Foster The People, Ladyhawke, Citizens, Grouplove, Télépopmusik, eskilerden de Michael Jackson, New Order, The Clash ve Stardust gibi önemli isimlerin parçalarına remix’leriyle tanınıyor. Nu-disco , disco tarzı benimseyen Gigamesh'in İstanbul'da da oldukça iyi bir takipçisi bulunmakta. Gigamesh, son EP'si "All My Life"ı da geçtiğimiz ay Kitsune imzasıyla piyasaya sundu ve Avrupa turu süresince gözler üzerinde.

DSKNNCT (DJ SET)
Nu-disco, deep-house  ağırlıklı setleriyle beğeni toplayan DSKNNCT, geçtiğimiz yıl Alman partneri Krink ile Rhythm Royal Recordings’den "Hospital" adlı başarılı bir EP yayınladı. Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de Black Strobe, Dub Fx, Moullinex gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

ERVA (DJ SET)
Glitch ve Nu Disco - House tabanlı iki farklı sete sahip ERVA, geçtiğimiz haftalarda IDM, jazz ve enstrümental hip-hop’ı bir araya getiren Japon asıllı Amerikalı prodüktör müzisyen Shigeto’nun Babylon performansı öncesinde de Glicth setiyle beğeni toplayan bir performans sundu.
ERVA, disco, nu-disco setiyle Gigology Weekend’in açılışını yapacak.

TIGER & WOODS (ITA) (LIVE SET)
”Time”, “Gin Nation”, “Deflolwered” gibi parçalarıyla 70’lerin disco sound’unu sampling ile bir araya getirerek kendi parçalarını oluşturan  Tiger & Woods, İstanbul’da ilk performansını canlı olarak sergileyecek. Canlı performansları ile insanları coşturan, gizemli ikili bu hafta sonunun en güçlü performansını sergilemeye aday.

Haberin Devamı

Büber vs Style-Ist (DJ SET)

/images/100/0x0/55ead5def018fbb8f899c6f1

Gigology, mini serisi Vs.’ı Tiger & Woods performansı öncesi gecenin açılışı için Babylon sahnesine taşıyor.  Nu disco, deep house setleriyle tanınan Büber ve Gigology kadrosundan yılların tecrübesi, dev isimlerle beraber çalan ve eklektik setleriyle bilinen Style-ist bu gecenin konukları.

Surrender! (La Bombe) (LIVE & DJ SET)
Bağımsız elektronik müzik odaklı plak şirketinin yeni yıldızı  Surrender! , Aeroplane’den The Magician’a önemli müzisyenlerin dikkatini yayınladığı parçalarıyla çekmeyi başarıp, mixtape’lerinde yer aldı. Sayısız dış kaynaklı yayında kendisinden bahsedilen Surrender!, şu sıralarda istekleri üzerine önemli sanatçıların parçalarına remix yapmak ile meşgul. Japonya’da satışta olan ilk albümünü çok yakında Avrupa’da raflarda göreceğimiz Surrender!’ın ilk performansını Gigology Weekend kapsamında gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

DEEP SHIT

/images/100/0x0/55ead5def018fbb8f899c6f3

Edwin Congreave (Foals) & Jack Savidge (Friendly Fires) (UK)

Indie müziğin dünyada en çok takip edilen iki grubu Foals ve Friendly Fires üyelerinden , Edwin Congreave ve Jack Savidge'ın gruplarıyla yaptıkları müzikten farklı bir şekilde Disco , Nu Disco ve House parçalarına yer verdikleri projeleri DEEP SHIT, son zamanlarda Londra kulüplerinde en çok tercih edilen DJ ikilisi.

Club Bangkok (DJ SET)
Solo projeleriyle Gigology’de yer alan Puht, QuaQua ve The Red Hood’un fenomen projesi Club Bangkok, bir yılı aşkın bir süredir bütün kalpleriyle sevdikleri bir playlist ile gelenlerin yüzünde gülümseme, ertesi gün de vücutlarında müthiş bir hangover bırakmayı başardı. The Clash, The Sonics, Sex Pistols gibi 'Old-Skool-Indie'yi, 2004 sınıfından terk The Libertines’ı, Futureheads ve arkadaşlarıyla birleştirip, her çalındığında tavandan ter akıtacak derecede dans ettiren Blur’u ve Franz Ferdinand marşlarıyla karıştırınca gitar-kafa insanların mutlu olmaması imkânsıza yakın.

Haberin Devamı

Yesh! Me Lady (DJ SET)
Farklı elektronik müzik disiplinlerini setlerinde bir araya getiren başaran DJ ikilisi Yesh! Me Lady, resident DJ’leri oldukları İstanbul bağımsız müzik piyasasının önemli mekanlarından Peyote'de çaldıkları müzikleri birbirleriyle paylaşmaya başlayarak Yesh! Me Lady'yi oluşturdular. Hemi Behmoaras ve Seray Arslan'dan oluşan ikili şimdiye kadar FM Belfast, Tiago Mendes, Field, Diplo, Curry & Coco gibi önemli isimlerle aynı sahneyi paylaştılar.

Bilet Fiyatları:
8 Kasım: 20 TL
9 Kasım: 35 TL / Öğrenci: 25 TL
10 Kasım: 35 TL / Öğrenci: 25 TL
Kombine Bilet:  65 TL / Öğrenci 55 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!