Hafta sonu ne yapsak

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu ne yapsak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2009 12:14

Hafta sonu nerede ne varsa "Haftasonu Etkinlik Rehberi"nde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hafta sonu planlarınızı henüz yapmadıysanız "Etkinlik Rehberi"ni kaçırmayın. Süperstar'ın konserinden Anadolu Uygarlıklarına dair sergilere kadar bir çok alternatif bu rehberde...

26 Eylül Cumartesi

 

Süperstar ile müzik ziyafeti

Yer: True Blue Fenerbahçe

Tarih: 26 Eylül 2009 – 22.00

Bilet Fiyatları: 70 TL - 760 TL

Hafta sonu ne yapsak

Süperstar, True Blue'da hayranlarına muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor. Cumartesi gecesi Fenerbahçe'deki True Blue'da Ajda Pekkan'ı dinleyerek kulaklarınızın pasını giderebilirsiniz.

 

Semih Saygıner ile bilardo oynayın

Haberin Devamı

Yer: Cevahir Alışveriş Merkezi

Tarih: 25 - 27 Eylül

Arçelik tarafından üç büyük şehirde düzenlenen bilardo gösterileri bu akşam Cevahir Alışveriş Merkezi'nde başlıyor. 25-26-27 Eylül'de yapılacak olan etkinliklerin ilk iki gününde başarılı olan katılımcılar, son gün dünya şampiyonu bilardocumuz Semih Saygıner ile bilardo oynama şansını elde ediyor.

Etkinlikler 2-3-4 Ekim'de Ankara Antares'de ve 9-10-11 Ekim'de İzmir Balçova Kipa'da devam edecek.

Hafta sonu ne yapsak

 

Soul Stuff

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Tarih: 26 Eylül Cumartesi - 00:30

Bilet fiyatları: 30 TL


Ankaralı grup Soul Stuff'dan soul, rock ve blues parçaları Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde jazz müzikseverler ile buluşuyor. 12 yıldır sahne alan grubun vokalisti, Alper Cengiz.

 

27 Eylül Pazar

Anadolu topraklarından hazineler

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Tarih: 26 Eylül - 06 Ekim

Bilet Fiyatları: Ücretsiz

Hafta sonu ne yapsak

Haberin Devamı

Hititlerden, Selçuklulara kadar bir çok Anadolu medeniyetinin kültüründen ipuçlarını bu sergide bulabilirsiniz. Tülay ve Eren Kocaman'ın hazırladığı "Anadolu Toprağının Hazineleri" isimli sergide o dönemi anlatan çiniler, seramikler, ışıltılı rölyefleri görebilirsiniz. Ayrıca Tolga Örnek'in "Hititler" filmi de sergi kapsamında gösterime sunulacak.

 

Galactica Konseri

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Tarih: 27 Eylül 2009 - 00:30

2004 yılında kurulan grup Galactica, rock, funk ve pop parçalarını seslendiriyorlar. Can Bora Genç'in vokalistliğini yaptığı grup Pazar günü Hayal Kahvesi'nde müzikseverler ile buluşuyor.

 

Suzan Kardeş Konseri

Yer: Kuruçeşme Arena

Tarih: 27 Eylül Pazar - 21:00

Bilet Fiyatları: 39.00 TL - 45.00 TL - 107.50 TL - 210.00 TL

Birinci albümü Bekriya, ikinci albümü Bekriya Balkania’dan sonra üçüncü albüm “ Makyaj Odası Şarkıları ” uzun yıllar birlikte çalıştığı ve makyajını yaptığı ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Haberin Devamı

Konserde sahne alacak konuk sanatçılar; Demet Akbağ, Meltem Cumbul, Özgü Namal, Sezen Aksu, Şebnem Sönmez, Yasemin Yalçın.

Hüseyin Bitmez eşliğinde dev orkestra… Her zaman olduğu gibi Suzan Kardeş gazino konsepti ve masa düzeniyle, geceye renk katan dans grubuyla sizleri boğazın kıyısında Turkcell Kuruçeşme Arena ‘da muhteşem bir geceye bekliyor.

BU FİLMLER KAÇMAZ

 

Haftasonunu sinema keyfiyle geçirmek isteyenler için ise 3 yeni film gösterime giriyor.

Kadın Aklı Erkek Aklı

Hafta sonunda romantik komedi izlemek isteyenler için güzel bir alternatif, eğlenceli bir yapım sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Hafta sonu ne yapsak

 

Konusu
Abby, bekarlığı dışında her soruna anında çözüm bulabilen bir TV programı yapımcısıdır. Reytingleri düşüş gösterince, işe yeni alınmış Mike’la ekip olmak zorunda kalır. Erkekler hakkında ipuçları vermekte olan bölümünün reytinglerdeki ani artışı, Mike’ın yerini garantiler. Abby, bekar komşusu Colin’le tanıştığında ise doğru hamleleri yapmak için Mike’ın görüşlerine ihtiyacı olduğunu anlar.

11'e 10 Kala

Oyun adlı belgeseliyle pek çok ödül kazanan Pelin Esmer'in ilk uzun metrajlı filmi seyirciyle buluşuyor. Senaryosunu da Esmer'in yazdığı film aynı apartmanda yaşayan insanların öyküleri üzerine kurulu.

Haberin Devamı

Hafta sonu ne yapsak


Konusu
Mithat Bey, Emniyet Apartmanı’nın dördüncü katında tek başına yaşamaktadır. Ev, onun için bir evden çok, oluşturduğu değişik koleksiyonlarını sakladığı bir yere dönüşmüştür. O güne kadar da koleksiyonlarını karşısına çıkan her türlü tehdite karşı korumayı başarmıştır. Koleksiyonuna eklenecek en küçük bir parça için İstanbul’un her noktasına gitmeye hazırdır.

Ali ise köyünden kalkıp ailesiyle birlikte İstanbul’a gelmiş ve Emniyet Apartmanı’na kapıcı olarak girmiştir. İstanbul, Ali için apartmandan ve apartmanın çevresinden oluşmaktadır. Ali, kızı kapıcı dairesindeki rutubet yüzünden astıma yakalanınca, yaşama koşulları iyileşinceye kadar ailesini köye geri gönderir.

Apartmanın diğer sakinleri ise hem deprem endişesi, hem de daha değerli bir eve sahip olma arzusuyla binayı yıkıp yerine yeninisi yaptırmanın yollarını aramaktadır. Bu durum, Mithat Bey’in uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı koleksiyonlar için çok büyük bir tehdittir. Binanın yıkılması durumunda koleksiyonları ve tüm emekleri kaybolup gidecektir.

Ali ise hem evini hem de işini kaybetme korkusu yaşamaktadır. Emniyet Apartmanı, yalnız yaşayan bu iki adam için ortak bir kadere dönüşmüştür. Farklı kaygılarla başlayan ilişkileri iki adamın giderek yakınlaşmasına sebep olur. Birbirlerinin kaderlerini hiç farkında olmadan değiştirmeye başlamışlardır…
 
Sarı Saten: Günahkârların Aşkı

Avrupa'nın tam ortasında Almanya'nın başkenti Berlin'de 17 yaşındaki kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veren bir annenin öyküsünü anlatan film, töre cinayetleri ve aile içi şiddet gibi konulara da değiniyor.

Hafta sonu ne yapsak


Konusu
Berlin’de lisede okurken zorla evlendirilmek isteyince evinden kaçan 17 yaşındaki Meryem, sığındığı dayısının oğlu Bilal tarafından aylarca cinsel şiddete maruz kalır. Sonunda isyan eden Meryem’i taksi şoförü Galip yardım eder ve onu bir melek gibi koruma altına alır.

Aradan 17 yıl geçer. Köln’de taksi şoförü olarak çalışan ve kimliğini gizleyen Meryem’in bu kez hayattaki tek varlığı, 17 yaşındaki biricik kızı Esra aynı tehlikeyle karşı karşıyadır.

Artık zengin bir işadamı olan Bilal, özel şoför olarak Galip’i yanına alır ve kendi diskosunda karşılaştığı Esra’yı da gözüne kestirir. Meryem sonunda yol ayrımına gelmiştir: Ya kaderine boyun eğecek, ya da harekete geçip kızını kurtaracaktır.

Ancak bu kez koruyucu meleği ve sevgili abisi Galip araya girer. Galip yıllardır kalbine gömdüğü aşkını sonunda Meryem’e açar ve evlenme teklif eder, ama Galip’in mazisinde gizlediği başka bir karanlık nokta daha vardır: O aynı zamanda 17 yıl önce töre yüzünden bacısını öldüren bir kardeş katilidir. Peki günahkarların aşkı mutluluğa ulaşabilir mi?

Suretler

Robert Venditti ve Brett Weldele’nin yarattığı çizgi romandan sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Jonathan Maslow üstleniyor. Filmin başrollerinde Bruce Willis ve Radha Mitchell var. 
 

Hafta sonu ne yapsak


Konusu
İnsanların kendilerinin kusursuz robot versiyonları yapmalarına olanak veren yüksek bir teknoloji yaratan parlak bir üniversite öğrencisi, gizemli bir cinayete kurban gider. Sağlıklı ve son derece iyi görünümlü bu suretler, sahiplerinin yerini almakta ve bu şekilde insanların evlerinin rahat ve güvenilir ortamından çıkmadan sokaktaki hayatı yaşamalarına imkan vermektedir.

Üniversite öğrencisinin gizemli ölümünü araştırmak da FBI ajanları Greer ve Peters’a düşer. İki ajan cinayetin detaylarını araştırdıkça pek çok gizemle karşı karşıya kalacaklardır. Üstelik maskelerle dolu bu dünyada kim gerçek kim suret anlamak çok zordur.

İŞTE GÖSTERİMDEKİ DİĞER FİLMLER

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!