Hadise'nin kıyafetine bir eleştiri de Adana'dan

Güncelleme Tarihi:

Hadisenin kıyafetine bir eleştiri de Adanadan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2009 16:34

Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek Hadise'ye üç alternatifli giysi hazırlayan Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İkbal Kalın, “Hadise'nin Türk motiflerini yansıtan kıyafetle yarışmaya katılımını beklerdik, hayal kırıklığı yaşadık” dedi.

Haberin Devamı

İkbal Kalın, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay çalışarak Hadise'nin yarışmada giyebileceği üç alternatifli giysi hazırladıklarını ancak beğenilmediğini hatırlattı.

“Osmanlı”, “Taş Devri” ve “Yeniçeri” adlarını verdikleri bu giysileri özenle hazırladıklarını ifade eden Kalın, “Hazırladığımız giysilerin beğenilmemesine alınmadık ancak bugün gazetelerde gördüğümüz giysilerle adeta şok yaşadık” diye konuştu.

Hadise'nin kıyafetinin dansöz giysisini andırdığını belirten Kalın, şunları söyledi:
“Hadise'nin Türk motiflerini yansıtan kıyafetle yarışmaya katılımını beklerdik, hayal kırıklığı yaşadık. Oysa yarışma kıyafeti tamamen dansöz giysisi olduğu için basen kısmı çok düşük tutulmuş. Bu nedenle Hadise olduğundan kilolu görünmüş, eti sıkışmış ve göbeği çıkmış. Oysa bizim hazırladığımız giyside de göbek kısmı açık ancak bel kısmı daha yüksek tutulduğu için tüm vücudu sarıyordu.”

İkbal Kalın, Hadise'nin çok beğenilen yırtık ve düşük belli kot pantolonunun şimdiki giysisinden daha çekici olduğunu kaydederek, “Hadise, dansöz kıyafetini andıran bu giysi yerine kot pantolonuyla çıksa daha çok ilgi görürdü” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!