Hadise göbeÄŸinin sırrı

Güncelleme Tarihi:

Hadise göbeğinin sırrı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 13, 2009 12:36

Şimdi genç kızların en büyük arzusu Hadise gibi vücuda sahip olmak. Bunu gerçekleştirmek zor değil.

Haberin Devamı

Müzik dünyasında  fırtınalar estiren Hadise  göbeÄŸi ile de çok talep görüyor.   YaklaÅŸan yazla  birlikte genç kızlar da vücutlarını forma aldı.  Bu seneki furya Hadise göbeÄŸi! Hadise'nin çok ilgi gören pantolonu kadar göbeÄŸi de moda. Ancak bu pantolonu giyebilmek kolay deÄŸil.Â

Hadise göbeği gibi göbeğa sahip olabilmek için her yol deniyorlar. Bu kez masaj yağının satışlarında patlama oldu.   Günde ortalama 50 kişinin telefonla  "göbeğimdeki yağları nasıl eritebilirim" diye sorduğunu söyleyen Herbalium yetkilisi Safiye Soylucan, bu rakamın  şimdi katlandığını söylüyor.

Herbalium'un  yetkililerinden biri olan Safiye Hanım  ÅŸunları söylüyor: "Son dönemde bize telefon eden ve gelen genç kızlardan  en çok, 'Bu yaÄŸ göbeÄŸimi eritir mi' sorusu yöneliyor. Çünkü bizim ÅŸifalı bitki özlerinden elde edilen bu yağımıızın en büyük özellliÄŸi bölgesel olması. Hadise ekranlara o kliple çıktıktan sonra güzel göbeÄŸe haliyle ilgi oldu.  Kolay ve neÅŸtersiz bir estetik yöntemi olduÄŸu için de  masaj ve selülit yağına  tercih arttı."Â

Haberin Devamı

Hem o pantolon hem de göbek moda olduÂ

 Soylucan, "Özellikle bir aydır göbeğindeki yağları eritmek isteyenlerin sayısı çok arttı. Bunda Eurovision'daki temsilcimiz Hadise'nin etkisi var. Hem o pantolon hem de göbek moda oldu"  diyor. Artık beli düşük hadise pantolonlarıyla birlikte göbekler açıkta kaldı.  Kemerin üzerinden ortaya çıkan bölümden yağların sarkmasının istenmeyen bir durum olduğunu belirten Soylucan,  "Göbeğimiz Hadise'ninki gibi olsun" diye yollar arıyorlar ve bize bundan dolayı geliyorlar" diyor..

"O zaman hızlı ve etkili bir çözüm olarak bitkisel  yağları uyguluyorlar.  Aynı zamanda yağları içten eriten ve şifalı bitkilerden elde edilen 'bitkisel zayıflama yöntemi'   ile birlikte yağlar mum gibi eriyor" diye konuşan Soylucan, www.herbalium.net adlı site ile de kendilerine ulaşıldığını  söylüyor: "15 ile 40 yaş arasında çok geniş yelpazede ilgi var" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!