Güzellik yarışmasında reklam kokan kavga

Güncelleme Tarihi:

Güzellik yarışmasında reklam kokan kavga
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2009 20:02

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'ne tatile gelen turistler arasında düzenlenen güzellik yarışmasında Belçikalı kolej öğrencisi Charlotte Vilzane birinciliği kazandı. Bu arada, jüri üyeleri arasında yer alan işkadını Sema Çelebi ile işadamı Atik Berberoğlu, yapılan bir şaka nedeniyle tartıştı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir diskoda, turistler arasında ‘Disko Güzeli’ yarışması düzenlendi. Jüri üyeleri arasında Fatih Ürek, Sema Çelebi, Atik Berberoğlu ve Mehmet Birgen’in yer aldığı yarışmayı yaklaşık 500 turist ilgi ile izledi. Yaklaşık 1 saat süren yarışma sonunda birinciliği Belçika’dan 1 hafta önce tatile gelen Charlotte Vilzane (17), 2'nciliği Brezilyalı Monica Akzel (18) ve 3'ncülüğü Bosna Hersekli Naomie Bilanton (17) kazandı. Yarışmada ilk 3 dereceye giren güzellere 1 haftalık tatil ve pırlanta yüzük hediye edildi.

Yarışmanın ödül töreninden önce de Sema Çelebi’nin bir arkadaşının yaptığı su şakası Atik Berberoğlu’nun hoşuna gitmeyince, ikili bir süre tartıştı. Jüri üyeleri güzellerin hediyelerini vermek için sahneye doğru yürürken, ayağı kayan Berberoğlu yere düştü. Çelebi de yere düşen Berberoğlu'na yardım etmek için yanına gitti. Ancak Sema Çelebi, Berberoğlu’nun tepkisiyle karşılaştı.

Bu arada, Bodrum İlçe Emniyet Müdür Niyazi Turgay, Atik Berberoğlu ve Sema Çelebi’nin, kendilerine herhangi bir şekilde başvurularının olmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!