Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli

Güncelleme Tarihi:

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 31, 2005 14:59

ABD Güzeli'ni tehdit eden tehlikeyi başarıyla ortadan kaldıran FBI Ajanı Gracie Hart ile sinemaseverler 5 yıl önce tanışmıştı. Güzel Gracie geri döndü ve birbirinden zor görevler yine onu bekliyor. Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous) adlı filmin yönetmen koltuğunda John Pasquin var. Ajan Gracie'yi yine Sandra Bullock canlandırıyor. Regina King, Enrique Murciano ve William Shatner diğer oyuncular.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Yeni kazandığı ününün çok sevdiği gizli görev konumunu tehlikeye atmasından ötürü hayal kırıklığı yaşayan Gracie Hart, patronu Ajan McDonald'ın isteği üzerine saçlarını yaptırıp, süslü püslü giyinip, talk show'larda "FBI'ın yüzü" olur. İlk başta dirense de, Gracie kısa süre sonra ilgiye alışır ve fazla geçmeden kendini rolüne biraz fazlaca kaptırır. Yeni ortağı Sam Fuller  sert ve hırslı bir ajandır ve ortağının en büyük hayranı olmadığını belli eder. Zaten, Büroya, havalı yıldızlarının bir FBI Barbie’sine dönüştüğüne ilk işaret eden de odur.

Ama Gracie’nin en iyi arkadaşı, güzellik yarışmasının galibi Cheryl Frazier ve sunucu Stan Fields Las Vegas’ta kaçırılınca, Gracie'nin suçla savaş dürtüsü yeniden uyanır.

Ünlü maskotlarını kaybetme riskini almak istemeyen üst düzey FBI yetkilileri, bir basın konferansı bahanesiyle genç kadını ve koruması rolünde de Sam'i Las Vegas'a gönderirler. Fakat kurtarma operasyonunu yönetmesi için yerel FBI süpervizörü Collins’i ve her şey bitene kadar Gracie ve beraberindekileri güvenli bir şekilde ayak altından uzak tutmak için de ajan Jeff Foreman'ı görevlendirirler.

Haberin Devamı

Ne var ki Collins soruÅŸturmayı yanlış yönde sürdürüyor gibidir. Bu yüzden, Gracie bir kez daha görüntünün yanıltıcı olduÄŸunu, zor bir dava ya da arkadaÅŸlara yardım etmek söz konusuyken, yapmayacağı hiçbir ÅŸey olmadığını kanıtlamak zorunda kalır.Â

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: John Pasquin
Senaryo: Marc Lawrence
Oynayanlar: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!