Güvercinleri yüzünden bitkisel hayata girdi

Güncelleme Tarihi:

Güvercinleri yüzünden bitkisel hayata girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2010 16:51

BAĞCILAR’da Saffet S. (61), oğlu Alper S. (20) ve kuzenleri Birol S. (32) ve Fatih S. (30), güvercinlerini öldürdüğünü söyleyerek kendilerini tehdit eden Osman Şeneroğlu’nu tabancayla vurarak bitkisel hayata soktukları suçlaması ile yakalandı.

Yüzyıl Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi, No 68'de 3 Ocak 2009 tarihinde meydana gelen olayda Osman Şeneroğlu (39) sokakta tartıştığı kişiler tarafından tabancayla kafasından vuruldu. Çevreden yetişenlerin İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdığı Osman Şeneroğlu bitkisel hayata girdi.

Cinayet Büro Amirliği, Osman Şeneroğlu’nun öldürüldüğü gün eski ev sahibi, oğlu ve kuzenleri ile tartıştığını ortaya çıkardı. Görgü tanıkları polise Osman Şeneroğlu'nun eski ev sahibi ile beslediği güvercinlerin pisliği yüzünden sık sık kavga ettiğini söyledi. Bu kavgaların ardından Osman Şeneroğlu, evden çıktı. Osman Şeneroğlu, çatı katında daha sonra alacağını söyleyerek bıraktığı kuşlardan 5’nin ölümünden ev sahibini sorumlu tuttu. Kahvede “Onlar benim güvercinlerimi mahsustan öldürdüler. Ben de onların cezasını vereceğim” diye konuştu.

Osman Şeneroğlu, olay günü, eski ev sahibi Saffet S. (61), oğlu Alper S. (20) ve kuzenleri Birol S. (32) ve Fatih S. (30) ile karşılaştı. Kavgada ev sahibinin kuzenler Birol S. ile Fatih S., Osman Şeneroğlu'na ateş itti.
Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Birol S.’nin Osman Şeneroğlu’nu kafasından, Alper S.'nin ise ayağından vurduğu belirlendi. Ele geçirilen iki tabanca incelenmek üzere kriminal polis laboratuvarına gönderildi.

Birol S. ile Fatih S. polisle yaptıkları sohbet sırasında “3-4 ay önce evden çıkmıştı. Çatıda güvercin besliyordu. Kalan güvercinlerinden birkaçı ölünce bizi öldüreceğini söylemiş. Olay günü karşılaşınca aramızda kavga çıktı” dedi. Ancak şüpheliler resmi ifade vermeyerek susma hakkını kullandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!