Günün etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Günün etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

FİLM

l İşletmeciliğini Umut Sanat Filmcilik Sinemacılık'ın yaptığı yazlık sinema Bahçeşehir Amphi-Theater'da bugün saat 21.30'da ‘‘Yıldız Savaşları, Bölüm 1: Gizli Tehlike'' (Star Wars, Episode 1: The Phantome Menace) gösterilecek. George Lucas'ın yarattığı efsanevi ‘‘Yıldız Savaşları Üçlemesi''ndeki hikayenin başlangıcını anlatan ‘‘Gizli Tehlike''de başlıca rolleri Liam Neeson, Ewan McGregor, Nathalie Portman, Jake Lloyd ve Pernilla August paylaşıyorlar.

Tel: (0212) 669 41 38

l David Lean'in 1965 yapımı unutulmaz filmi ‘‘Doktor Jivago''yu bugün 12.30'da Aksanat'ta (İngilizce orijinal) seyredebilirsiniz. Pasternak'ın romanından uyarlanan filmde, Ömer Şerif, Julie Christie, Geraldine Chaplin, Tom Courtenay, Alec Guinness, Ralph Richardson, Rod Steiger gibi güçlü oyuncular rol alıyorlar. Rus şair-doktor Jivago'yu Ömer Şerif'in, karısını Geraldine Chaplin'in, aşık olduğu hemşireyi Julie Christie'nin canlandırdığı ve I. Dünya Savaşı, Bolşevik Devrimi de dahil uzun bir zaman kesitine yayılan film, senaryo, görüntü, sanat yönetimi, kostüm tasarımı ve müzik dallarında Oscar kazanmıştı.

İstiklal Cad. Zambak Sok. 16, Beyoğlu. Tel: (0212) 252 35 00

ELEKTRONİK MÜZİK

J&B sponsorluğunda Roxy'de gerçekleştirilen J&B Clubbin'nite gecelerine bu gece ünlü Alman DJ grubu 'Mo Horizons' konuk olacak. DJ Ralf Droesemeyer ve DJ Mark Wetzler öncülüğünde profesyonel müzisyenler ve yapımcıları da aralarına alarak kurulan Mo Horizons grubu nujazz, soul, funk, downbeat, dub, trip-hop ve bigbeat tarzlarını en son tekniklerle müziklerine uyguluyor.

Sıraselviler Cad. Arslanyatağı Sok. 9, Taksim. Tel: (0212) 245 65 39

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!