Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izle - 8. bölüm full izle

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izle - 8. bölüm full izle
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 15:41

Kanal D'nin beğenilerek izlenen yapımı Güllerin savaşı 9. bölümle ekranlara geliyor. Güllerin Savaşı 9. bölüm; Ömer, Gülfem ve Gülru arasında geçecek. Güllerin Savaşı full izlemek için haber detayına bakınız.

Haberin Devamı

Kanal D'nin en çok izlenen yapımlarından olan Güllerin Savaşı, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ekranlara geliyor. Güllerin Savaşı'nda bu bölümde, Ömer'in Gülru'ya olan sevdası dinmek bilmiyor. Ömer'in bu hali ise Gülfem'e adeta sinir krizleri geçirtiyor. Bunca sorun içinde Yonca da Gülfem'e karşı tavır alınca çok gergin bir ortam olacaktır. Güllerin Savaşı yeni bölümde, Ömer'in Gülru'ya karşı hissettikleri sadece Gülfem'i değil; Mert'i de sinirlendiriyordur. Güllerin savaşı 9. bölüm fragmanı yayınlandı, dilerseniz sayfamızın detaylarından fragmanı izleyebilirsiniz. Kanal D ekranlarının merakla izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nın yönetmenliğini Merve Girgin yapıyor. Dizinin başrollerinde, Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Serap Aksoy, Atilla Şendil ve Yiğit Kirazcı oyunuyor. ?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izle

Güllerin Savaşı 8. bölüm full izle

Güllerin Savaşı en çok izlenen dizi oldu!

Kanal D'nin iddialı dizisi, geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi olarak reyting rekorlarını kırdı. Güllerin Savaşı dizisinin son bölümünü haberimiz içerisinden izleyebilirsiniz.

Güllerin Savaşı 9. bölüm fragmanı izle - 8. bölüm full izle

Güllerin Savaşı 9. bölümde neler olacak?

Ömer’in Gülru’ya olan ilgisi, Gülfem için giderek katlanılmaz bir hal alıyor.

Yonca’nın yaptıklarıyla çılgına dönen Gülfem’in öfkesi Gülru’yu sarsar. Gülru ve Yonca, Cahide ve Gülfem’in işbirliği ile neye uğradıklarını şaşırırken, kolyenin yokluğu olayları büyütür. Sadece köşk ve müştemilat değil, mahalle de fırtınadan nasibini alır.

Ömer’in Gülru’ya olan ilgisi Gülfem için giderek katlanılmaz bir hal alırken, sadece Gülfem değil, Mert de Ömer’le ilgili tetiktedir. Diğer yanda, ?ert’in varlığını kıskanan Cihan’ın geçirdiği krizler şiddetlenmeye başlar. Cihan’ın Mert’le ilgili duygularını fark eden Gülru, Cihan için oldukça radikal sayılacak bir adım atar. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve Gülru kendini bir anda, Gülfem ve Ömer’le birlikte hiç beklemediği kadar zor bir durumda bulur.

BAKMADAN GEÇME!