Güle güle Ceyla’nım

Güncelleme Tarihi:

Güle güle Ceyla’nım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 01:00

Yakalandığı pankreas kanseri nedeniyle yaşamını kaybeden Ceyla Gölcüklü’nün cenazesi dün toprağa verildi. Shery Şahnavaz, hastalığı sırasında kendisinden helallik isteyen eski eşini son yolculuğuna uğurladı.

Haberin Devamı

CENAZEDEN FOTOÄžRAFLAR

BÖYLE UĞURLANDI- WEB TV

Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından Ceyla Gölcüklü, 38 yaşında kansere yenik düştü. Pankreas kanserine yakalanan ve iki hafta yoÄŸun bakımda tutulduktan sonra beyin ölümü gerçekleÅŸen Gölcüklü’nün baÄŸlı tutulduÄŸu yaÅŸam ünitesi de dört gün önce (9 Aralık’ta) kapatıldı. Genç kadın, son yolculuÄŸuna dün uÄŸurlandı. Gölcüklü’nün cenazesi, dün Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede, Gölcüklü’nün 11 yıl evli kaldığı Ä°ran asıllı petrolcü Shery Åžahnavaz da hazır bulundu. Eski eÅŸiyle vedalaÅŸan iÅŸadamı, son vazifesini yerine getirerek tabutunu taşıdı, cenaze namazında en ön sırada saf tuttu ve mezarına toprak attı. Ceyla Gölcüklü, son günlerinde Shery Åžahnavaz’dan helallik istemiÅŸ, iÅŸadamı da onu hastanede ziyaret etmiÅŸti.Â

Haberin Devamı

Gazetecileri engellediler

Ceyla Gölcüklü’nün yoğun bakımda tutulduğu sırada gizlilik kararı alan ve hiçbir açıklama yapmayan ailesi, cenazenin de gözlerden uzak yapılmasını istedi. Shery Şahnavaz’ın korumaları ve mezarlıktaki görevliler, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bu arada Gölcüklü’nün cenazesine ailesi ve yakınlarının dışında cemiyet hayatından kimsenin katılmadığı dikkat çekti.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!