'Grammy Kızı' 5 yıllığına müziğe ara veriyor

Güncelleme Tarihi:

Grammy Kızı 5 yıllığına müziğe ara veriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2012 11:43

Grammy'den kucak dolusu ödül kazanarak başarısına başarı ekleyen Adele özellikle onu sevenler için belki de adaletsizce bir karar aldı ve 5 yıllığına ilişkisine konsantre olabilmek için müziğe ara vermeyi planladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Son zamanların en çok konuşulan ve en son kazandığı 6 ödülle ‘Grammy Kızı’ ilan edilen Adele, müziğe ara vermeyi planladığını açıkladı. Sevgilisi Simon Konecki'yle yaşadığı ilişkiye daha çok zaman ayırabilmek için 5 yıl gibi uzun bir süre müzikten uzak kalmak istediğini belirtti.  

ADELE VOGUE DERGİSİ İÇİN MERT ALAŞ'A POZ VERDİ - FOTO HABER

Amerikan Vogue dergisini çok samimi açıklamalarda bulunan Adele, kariyeri süresince sevgilisine çok vakit ayırmadığı için mutsuz olduğunu, müziğe döndüğünde de artık mutlu aşk şarkıları yazmayı hedeflediğini söyledi.

"BELKİ EVLENİRİM"

"4-5 yıllığına defolup gidiyorum, sürekli çalıştığımda ilişkilerim mahvoluyor" diyen genç yıldız, "Böylece aşık ve mutlu kalacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum; belki evlenir, çocuk yaparım. Ya da sebze yetiştiririm" diye de ekledi. Ayrılıkla anılmaktan rahatsız olduğunu dile getiren Adele bundan sonra asla ayrılık konulu bir albüm yapmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

Grammy Kızı 5 yıllığına müziğe ara veriyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!