Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Güncelleme Tarihi:

Gözyaşlarıyla uğurlandılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2003 01:50

Önceki gün ocaktan sızan LPG'den zehirlenerek yaşamını yitiren İstanbul Vali Yardımcısı Şakir Özdikici'nin oğlu Tolga Özdikici ile kız arkadaşı Emine Soysaldı, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

İkiteli'de arkadaşlarının evinde kız arkadaşı Emine Soysaldı ile ocaktan sızan gazdan zehirlenerek ölen İstanbul Vali Yardımcısı Şakir Özdikici'nin oğlu Tolga Özdikici, dün toprağa verildi. Cenaze töreninde Dikici'nin yakınları gözyaşlarına boğulurken, sık sık baygınlık geçiren Vali Yardımcısı Şakir Özdikici ve eşi, dostlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi.

Adli Tıp Kurumu'ndan dün sabah saat 11.00'de yakınları tarafından alınan 21 yaşındaki Tolga Özdikici'nin cenazesi, Ataköy 5'nci Kısım Camii'ne getirildi. Özdikici'nin annesi Nermin Özdikici, uzun süre oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Tabutun önünde duran oğlunun fotoğrafını öpen acılı anne, kızı Ebru Özdikici'ye sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Oğlunun ölüm haberiyle fenalaşarak hastaneye kaldırılan Şakir Özdikici ise camiye dostlarının kolları arasında güçlükle getirildi.

Fenalık geçiren Özdikici ile eşi Nesrin Özdikici, doktor kontrolü altında tutuldu. Olay akşamı evde olan ve sağ kurtulan arkadaşları Cem Onur Bal, Ayşe Selcanbay ile Vedat Özkan'ın da hálá olayın şokunda oldukları gözlendi. İTÜ Gemi İnşaat Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencisi Tolga Özdikici'nin cenazesi, bir süre eller üzerinde taşındıktan sonra ailesi, arkadaşları ve yakınlarının gözyaşları arasında götürüldüğü Zincirlikuyu Mezarlığı‘nda toprağa verildi.

Anneye sakinleştirici

İSTANBUL Vali Yardımcısı’nın oğlu Tolga Özdikici'yle birlikte yaşamını yitiren Mimar Sinan Üniversitesi öğrencisi Emine Soysaldı, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda dün toprağa verildi. Emine Soysaldı'nın cenazesi toprağa verilirken, öğretmenlik yapan annesi Gülser Soysaldı baygınlık geçirdi. Sürekli sinir krizleri geçiren Gülser Soysaldı'ya sakinleştirici iğne yapıldı. Acılı anne, cenaze töreni sırasında bir otomobilin içinde doktor kontrolünde tutuldu. Yıllar önce eşini de kaybeden ve kızını babasız büyüten Gülser Soysaldı'nın sürekli ‘‘Eminem’’ diye sayıkladığı öğrenildi.

Emine Soysaldı'nın cenazesine, annesinin öğretmen arkadaşları, yakınları ve çok sayıda kız arkadaşı da katıldı. Soysaldı'nın arkadaşlarının gözlerinden akan yaşlar, yağmur damlalarına karıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!