"Gözlerdeki Pırıltı İçin"

Güncelleme Tarihi:

Gözlerdeki Pırıltı İçin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2002 14:16

"Umudun fotoğrafları" yarışıyor... Doktor ve hastaların biraraya geldiği ortamlarda "yaşama umudu" dolu anları ölümsüzleştirmek amacıyla Novartis adlı ilaç firması tarafından bir fotoğraf yarışması düzenleniyor. "Gözlerdeki Pırıltı İçin" başlıklı yarışma amatör ya da profesyonel tüm fotoğrafçılara açık.

Haberin Devamı

Katılan fotoğraflar Ara Güler, İlyas Göçmen, İzzet Keribar, Orhan Cem Çetin ve Selim Güneş'in yeraldığı seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışmaya 20x30 boyutlarında siyah- beyaz ya da renkli baskı en fazla 4 adet fotoğrafla katılmak mümkün.  Fotoğrafların, paspartusuz ve hiçbir malzemeye yapıştırılmamış olması gerekiyor.

Birincilik ödülü 6 milyar olarak belirlenen yarışmada ikinciye 4,5 milyar, üçüncüye de 3 milyar TL para ödülü verilecek. 3 kişi ise 1'er milyarlık mansiyonun sahibi olacak.

Katılımcıların çektikleri fotoğrafları, ad-soyad, adres, telefon numarası ve e-mail adresi belirterek en geç 7 Ekim 2002 tarihine kadar, Novartis Ürünleri Kurumsal İletişim Bölümü, Barbaros Bulvarı, No: 83, 80690 Beşiktaş/İstanbul adresine göndermesi gerekiyor.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi için: 0 212 326 91 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!