Gözde manken gözaltında

Güncelleme Tarihi:

Gözde manken gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hızlı gece hayatı nedeniyle iki yıldır podyumlardan uzak kalan manken Gözde Tan, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. Geçtiğimiz hafta Etiler'de operasyon düzenleyen Narkotik Şube dedektifleri, biri kadın iki uyuşturucu satıcısını gözaltına aldı. Satıcıların üzerinde üç gram esrar, 10 gram kokain ve bir miktar Extacy hapı ele geçirildi. Satıcılar ifadelerinde, çok sayıda sanatçıya ve sosyetenin ünlü isimlerine uyuşturucu sattıklarını söylediler. Operasyonu derinleştiren polisler dün 17.00 sıralarında manken Gözde Tan'ı gözaltına aldılar. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube'ye getirilen Tan'a, vücudunda uyuşturucu bulunup bulunmadığını belirlemek amacıyla Adli Tıp Kurumu'na götürülerek kan ve idrar testi yapıldı.

8 kişilik liste

Narkotik Şube dedektifleri, aralarında sahne ve podyum dünyasından isimlerin de bulunduğu 8 kişilik bir liste üzerinde çalıştıklarını, önümüzdeki günlerde yeni gözaltıların olabileceğini belirttiler.

Aşklarıyla dillerde

İki uyuşturucu satıcısının sorgusu sonucu gözaltına alınan manken Gözde Tan, uzun bir süredir yaşadığı aşklarla dillerden düşmüyor. Bu nedenle ünlü, podyumlardan da uzak kaldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!