GÖZALTI KREMLERİMLE MUTLUYUM

Güncelleme Tarihi:

GÖZALTI KREMLERİMLE MUTLUYUM
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2011 12:47

Adını Feriha koydum’ dizisinin genç yıldızı Çağatay Ulusoy, Etiler Mado’ da kalabalık bir arkadaş grubu ile otururken görüntülendi.

Haberin Devamı

ÇAĞATAY ULUSOY FOTOĞRAFLARI

Basın mensuplarını bekletmemek için arkadaşlarından bir süreliğine ayrılan  Ulusoy "  Deprem felaketinden dolayı ‘Anadolu Kartalları’ filmimize gala yapamadık. Arkadaş grubumu topladım filmi izlemeye gittim "dedi.

Filmdeki oyuncuların birçoğunun çocukluğunda pilot olma hayali kurduğunu söyleyen Ulusoy, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirtti.Çok yoğun çalıştığını da belirten genç oyuncu “ Çok yoğunum fakat hiç şikayetçi değilim. İş oldukça çalışacağım. Gözaltı kremlerimle mutluyum” dedi. Son olarak Vahide Gönlüm’ ün hastalığı hakkında konuşan Ulusoy Vahide Gönlümün çok güçlü bir kadın olduğunu, çalışma azminden hiçbirşey kaybetmediğini ve en yakın zamanda iyileşeceğine inandığını dile getirdi.
Yanağındaki dudak izinin sırrı ne?
Röportaj devam ederken muhabirlerin Ulusoy’un yanağındaki ruj izini farketmesi üzerine “ O kadar arkadaş filmi kutladık, illaki birisi öpmüştür” dedi. Masasında özel birisi olup olmadığı sorulan Ulusoy kahkahalar atarak “iyi akşamlar “ dedi. Bir muhabirin “ Sen de öğrenmişsin işi” demesi üzerine genç oyuncu " eskileri örnek alıyorum" dedi ve arkadaşlarının yanına döndü.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!