Gökdelende şüpheli ölüm

Güncelleme Tarihi:

Gökdelende şüpheli ölüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2010 15:08

Türkiye'nin en yüksek binası olma özelliğini taşıyan Gültepe'deki Sapphire Tower'ın inşaatında çalışırken kaybolan işçinin cesedi havalandırma boşluğunda bulundu.

Haberin Devamı

İSTANBUL SAPPHİRE'DEN BASIN AÇIKLAMASI

İnşaatın yapımını üstlenen ana firmada temizlik işlerinde çalıştığı belirtilen Serkan Çetin (26), dün öğle yemeğinden sonra işe dönmeyince durum sorumlulara bildirildi. İş bitimi Çetin'in günlük kıyafetlerinin soyunma odasında bulunduğunu gören arkadaşları başına bir şey geldiğini düşünerek bu kez inşaat güvenliğinden yardım istedi. Yapılan aramalar sonrası Çetin'in cesedi, saat 22.30 sıralarında -5'deki havalandırma boşluğunda bulundu. İnşaat yetkilileri durumu polise bildirdi.

Polisin yaptığı incelemede, Çetin'in yaklaşık 15 metre yükseklikten düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, olayın ilk bakışta kaza gibi göründüğünü, ancak intihar ve cinayet ihtimalinin de değerledirilerek soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından nöbetçi savcının talimatı ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!