Gökdelen daireleri satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Gökdelen daireleri satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

2001 yılı başında tamamlanması hedeflenen Metrocity'ye 100 bin dolar yatırım yapıldı. 10 bin metrekare kapalı alanı olan projede yer alan konutların büyüklüğü 121 metrekareden, fiyatları ise 290 bin dolardan başlıyor.

Yüksel Yapı tarafından Zincirlikuyu ve Levent'in kesiştiği noktada Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen Metrocity Millenium'un 2001 yılı başında tüm birimleri ile tamamlanması hedefleniyor. 27 katlı iki kuleden oluşan Metrocity'de büyüklükleri 121 ile 370 metrekare arasında değişen 189 dairenin yanı sıra, ofisler ve bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Metrocity'de konut alanı olarak 46 bin 500, otopark için 85 bin, alışveriş merkezi için 52 bin, ofis alanı olarak da 16 bin 500 metrekare yer ayrıldı. Projenin 10 bin metrekarelik sosyal tesis ve spor alanı da olacak.

Özel güvenlik kartları

Projede en çok önem verilen unsurlardan biri de güvenlik. Metrocity en son teknolojiye sahip bir güvenlik sistemi ile donatılacak. Konutların lobileri ve kat holleri 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile kontrol edilecek. Ayrıca dairelere çıkmak için ayrı asansörler ve özel güvenlik kartları kullanılacak.

Metrocity'de oturanlar 24 saat doktor ve ambulans hizmetinden, sauna, solaryum ve yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash ve fitness center gibi hizmetlerden de faydalanacaklar.

Metrocity Alışveriş Merkezi'nde 250 mağaza yer alacak. Merkezde fast food bölümü, sinema, konser ve tiyatro salonunun yanı sıra kuru temizlemeden PTT'ye kadar ihtiyaç duyulabilecek her birim bulunacak.

Metrocity Millenium'daki konutların fiyatları 290 bin dolardan başlıyor 1 milyon 75 bin dolara kadar çıkıyor. Konut fiyatları dairenin konumuna ve kat yüksekliğine göre farklılık gösteriyor.

Yüksel Yapı Yatırım bünyesinde bulunduğu Yüksel Grubu bugüne kadar Akmerkez, Çırağan Sarayı, Swissotel, Marmaris Yat Limanı ve TRT Genel Müdürlük Tesisleri gibi birçok projeyi gerçekleştirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!