Gökben: Hepsi birer sahtekar

Güncelleme Tarihi:

Gökben: Hepsi birer sahtekar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2006 00:00

Uzun bir aradan sonra müzikseverlerle buluşma fırsatı bulan Seçil Heper'in, Beyoğlu Babylon'da gerçekleştirdiği albüm tanıtımı olaylı geçti. Eski şarkıcılardan Gökben, "Hepsi birer sahtekar" dedi.

Haberin Devamı

 

Türk Sanat Müziği'nin bir dönem zirvedeki sanatçılarından Seçil Heper'in, eski şarkılarının yer aldığı albümünün Babylon'daki tanıtım gecesine katılan Gökben, konuşmasıyla herkesin tepkisini çekti. Seçil Heper'in sanat yaşamını anlatan Gökben, "Seçil Heper benim 30 yıldır tanıdığım ve çalıştığım en hanımefendi, en değerli insandır. Kimsenin arkasından konuşmaz tam bir hanımefendidir. O bir Emel Sayın ikidir bu konuda. Gerisini ise tanımıyorum, hepsi sahtekar çünkü" dedi. Gökben'in bu sözleri, davete katılan konuklar arasında homurdanmalara neden oldu. Tepkiler yuhalamaya kadar vardı.

Gökben: Hepsi birer sahtekar

Haberin Devamı

Gökben'in kendisine yönelttiği sert açıklamalara içerleyen Gönül Yazar'ı Özer Altın ve Seçil Heper teselli etti.

Tanıtıma katılan bestekar Özer Altın, bulunduğu yerden Gökben'e, "Burada Gönül yazar da var, yaptığın açıklamalar çok yanlış, sahneden in" diye seslendi. Konuşmasına devam eden Gökben, Yazar hakkında, "Gönül Yazar'ı da sevmiyorum. O da dedikoducudur o da yaramaz. Benim sahtekarlarla, üçkağıtçılarla işim yoktur" dedi. Kokteyle katılan Gönül Yazar ise, "Ben bu kötü açıklamalar yapan Gökben'e cevap verecek ve muhattap olacak bir insan değilim" dedi.

Gökben: Hepsi birer sahtekar
Gökben: Hepsi birer sahtekar

Gokben-Gönül Yazar

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!