Göçük altında kalan işçi öldü

Güncelleme Tarihi:

Göçük altında kalan işçi öldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2008 12:08

KONYA’nın Selçuklu İlçesi'nde, doğalgaz hattı döşeme çalışmaları sırasında patlayan su borusunu onarmak için kanala giren Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) işçilerinin üzerine toprak çöktü. Göçük altında kalan 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, saat 22.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Esenler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, doğalgaz hattı döşemek için cadde üzerine kanal açan firma görevlilerinin iş makinesiyle çalışmaları sırasında, şehir su şebekesi hattındaki boru patladı. Patlayan boruyu değiştirmek için olay yerine giden KOSKİ işçileri 38 yaşındaki Seyit Şen ile 34 yaşındaki Ercan Dereli, açılan kanala girdi. İşçilerin çalışmaları sırasında, borunun patlaması yüzünden ıslanan toprak çöktü. Toprak altında kalan işçiler, diğer çalışanlar tarafından göçük altından çıkarılarak olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçilerden Seyit Şen, doktorların tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamadı. Ercan Dereli’nin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Seyit Şen’in ölüm haberini alan mesai arkadaşları hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürürken, KOSKİ ve doğalgaz hattını döşeyen Gaznet firması yetkilileri de soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!